Komentáře uživatele hudecekp
hudecekp
25. 9. 2010 04:43
Recept:
Podmáslový chleba celozrnný
Ahoj a díky za bodíky, mám zpětnou vazbu od všech co jsem jim chleba dal ochutnat a některým se zdá moc sytící, prostě moc celozrnný. Tak jsem ubral špaldovou mouku (50g) a dal místo ní víc hladké. Chleba je nadýchanější. Taky občas dodám trochu víc podmáslí, protože vlhkost mouky je podle počasí a těsto bývá někdy suché. Nevím jaké máte zkušenosti s droždím, ale je potřeba opravdu čerstvé a co nejčerstvější. Rozdrolím jej nahoru na mouku a zasypu špetkou cukru. Peču v DOMO B3975 a moc velká spokojenost. Mějte se sluníčkově a ať chutná

hudecekp přidal nové fotografie!
13. 9. 2010 07:54
Recept:
Podmáslový chleba celozrnný
Přečtěte si Zobrazit více