Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podmáslový chleba celozrnný

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (180 min příprava)

13. 9. 2010 09:54

Suroviny

Porce: cca 980 g chleba

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 504 kJ / 2 749 kcal
Bílkoviny86,51 g
Tuky83,51 g
Vláknina43,09 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 6,80 g
Sůl16,22 g
Sacharidy391,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Semínka pro ochranu hnětací nádoby namáčím do vody a před použitím sleju.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hudecekp

25. 9. 2010 06:43

Ahoj a díky za bodíky, mám zpětnou vazbu od všech co jsem jim chleba dal ochutnat a některým se zdá moc sytící, prostě moc celozrnný. Tak jsem ubral špaldovou mouku (50g) a dal místo ní víc hladké. Chleba je nadýchanější. Taky občas dodám trochu víc podmáslí, protože vlhkost mouky je podle počasí a těsto bývá někdy suché. Nevím jaké máte zkušenosti s droždím, ale je potřeba opravdu čerstvé a co nejčerstvější. Rozdrolím jej nahoru na mouku a zasypu špetkou cukru. Peču v DOMO B3975 a moc velká spokojenost. Mějte se sluníčkově a ať chutná :-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 9. 2010 22:57

hudecekp i já tě vítám na topreceptech.;-)Moc hezký chleba:-p:yes:

HankaPu HankaPu

24. 9. 2010 21:57

Do chleba jsem přidala smšs různých semínek a na jogurt jsem zapomnšla:-( tak nevím jestli to bylo tím, že nebyl tak moc nadýchaný, byl takový těžší, ale chuťově vynikající:yes::yes: moc nám chutnal a do 2.dne jsme ho snědli.:-)):yes::yes: +

cardanka

14. 9. 2010 08:20

hudecekp:-Kvítán buď na topáckém webu;-)ať je Ti tu příjemně, recepty jsou tu krásné, chutné - fotky pro oko ladné, povídání na pokecu příjemné a rady mnohdy vzácné:-K

Chleba :-pvypadá moc pěkně:yes:a věřím, že i chutná:-p báječně:yes:3.bodík je tam zaslouženě:-K

pipre pipre

13. 9. 2010 13:10

Chlebík vypadá moc dobře:yes::yes: Podmáslový chleba prodávají u nás, chutná mi, jen kdyby byl ještě celozrný. :yes:+2

cathleen cathleen (moderátorka)

13. 9. 2010 10:10

:-)chlebík vypadá moc jedle;-), je vidět, že je plný pórů. (Jen semínka nikdy nenamáčím - a dokonce je dávám do formy hned, se všemi surovinami - a formu poškrábanou nemám. Ale to je drobnost, kterou dělá asi každý jinak.) Bodík!:yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: podmáslový chléb recept na podmáslový chléb podmáslový chleba podmáslový chléb recept podmaslovy chléb z domácí pekárny celozrnný chléb s podmáslím celozrný chléb chléb s podmáslím podmaslovi chleb pepodmaslový chleba podmáslový chleba recept vynikající chléb z podmáslí celozrný chléb s podmáslím domácí celozrnný podmaslovy chleba recept na podmáslový chleba domácí chléb z podmáslí suroviny na chleba celozrný chléb recept podmáslový chleba z čerstvého droždí recept na podmáslový chléb z drždím

Suroviny: podmáslí, jogurt bílý, ocet, olej, kmín celý, sůl, cukr hnědý, droždí čerstvé, mouka hladká, mouka špaldová hrubá, mouka celozrnná žitná, mouka celozrnna pšeničná, semínka slunečnicová

TopRecepty.cz

Podmáslový chleba celozrnný

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PQQ6