Anceninka: Tak to nevím. Po fázi drobenky přichází po dalším hnětení hotové těsto. Celkově hnětu těsto maximálně 10-15 minut a je to. Nechávám odležet na hodinu a jdu péct. Měl jsem letos vejce L, med jsem taky trošku rozpustil a přesně podle receptu dal suroviny a postup dělal taky předepsaný(smíchání suchých součástí nejdříve...).
Saola: Dobrý den, tenhle recept jsem tu našel asi před pěti lety a od té doby ho dělám každý rok.
Zrovna minulý rok jsem udělal tu chybu, že jsem první plech vyválel tenčí než půl centimetru. Vyšly z toho tvrdší kousky, takže určitě doporučuju toho půl centimetru :) .
Zrovna minulý rok jsem udělal tu chybu, že jsem první plech vyválel tenčí než půl centimetru. Vyšly z toho tvrdší kousky, takže určitě doporučuju toho půl centimetru :) .