Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Jarka Ax

Kruela: Ve fotografiích je fotopostup. Pokud vámi vytvořené těsto nevypadalo stejně, pak jste někde musela udělat chybu (což se může stát každému). I ten krém, pokud se udělá přesně podle receptu, je lahodný. Nechápu, jak jste z něj dokázala vytvořit gel. :-) Mrzí mě, že se Vám to nepovedlo, ale receptem to není. Troufám si tvrdit, že je napsaný srozumitelně, je ovšem potřeba ho dočíst až do konce, včetně poznámky.

bystrouska:
Chce to propracovávat těsto tak dlouho, dokud nezíská nelepivou konzistenci, pak se s ním pracuje moc dobře. :yes: Je to v poznámce pod receptem. I já s tím měla poprvé problém, dokud mi uživatelka Hella neporadila. :-K

Irrena:
Díky, tu pekárnu příště taky určitě vyzkouším. :yes: :-)

Fikina:
Tak to je skvělý, příště taky vyzkouším. :yes::-) Díky! :yes:

Fikina:
To vanilkové aroma právě dělá divy, už ten krém do nich jinak nedělám. :yes:
Díky za přidání fotky, máte je moc hezké. :-K :yes:

zdenka.s:
Děkuju. :-K Myslím, že těsto z pekárny by bylo skvěle vypracované. A víte, že to příště taky vyzkouším? Takže díky za inspiraci. :yes::yes: Pokud to vyzkoušíte první, budu ráda, když dáte vědět. :-8

yanull:
Taky děkuju :-K a jo, můžu potvrdit, že vydrží do druhého dne bez újmy. :yes: Pekla jsem je taky kamarádce k narozeninám a vydržely v perfektním stavu. :-) Jen byly druhý den potřeba znovu pocukrovat.

nanny:
Děkuji. :-K A opravdu zaručuju, že jsou výborné. :yes:

casino:
Já jsem trdlo!! Děkuji, že jste se na tu polevu zeptala, vždyť já tam zapoměla dopsat, že jsem ji na závěr ještě dosladila moučkovým cukrem a to řádně. Jdu to hned napravit.