Kruela: Ve fotografiích je fotopostup. Pokud vámi vytvořené těsto nevypadalo stejně, pak jste někde musela udělat chybu (což se může stát každému). I ten krém, pokud se udělá přesně podle receptu, je lahodný. Nechápu, jak jste z něj dokázala vytvořit gel. Mrzí mě, že se Vám to nepovedlo, ale receptem to není. Troufám si tvrdit, že je napsaný srozumitelně, je ovšem potřeba ho dočíst až do konce, včetně poznámky.
bystrouska:
Chce to propracovávat těsto tak dlouho, dokud nezíská nelepivou konzistenci, pak se s ním pracuje moc dobře. Je to v poznámce pod receptem. I já s tím měla poprvé problém, dokud mi uživatelka Hella neporadila.
zdenka.s:
Děkuju. Myslím, že těsto z pekárny by bylo skvěle vypracované. A víte, že to příště taky vyzkouším? Takže díky za inspiraci. Pokud to vyzkoušíte první, budu ráda, když dáte vědět.
yanull:
Taky děkuju a jo, můžu potvrdit, že vydrží do druhého dne bez újmy. Pekla jsem je taky kamarádce k narozeninám a vydržely v perfektním stavu. Jen byly druhý den potřeba znovu pocukrovat.
casino:
Já jsem trdlo!! Děkuji, že jste se na tu polevu zeptala, vždyť já tam zapoměla dopsat, že jsem ji na závěr ještě dosladila moučkovým cukrem a to řádně. Jdu to hned napravit.
Chce to propracovávat těsto tak dlouho, dokud nezíská nelepivou konzistenci, pak se s ním pracuje moc dobře.
Díky, tu pekárnu příště taky určitě vyzkouším.
Tak to mám radost.
Tak to je skvělý, příště taky vyzkouším.
To vanilkové aroma právě dělá divy, už ten krém do nich jinak nedělám.
Díky za přidání fotky, máte je moc hezké.
Děkuju.
Taky děkuju
Děkuji.
Já jsem trdlo!! Děkuji, že jste se na tu polevu zeptala, vždyť já tam zapoměla dopsat, že jsem ji na závěr ještě dosladila moučkovým cukrem a to řádně. Jdu to hned napravit.
1 2 3 4 Další