Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejlepší pudinkáče

Pokud jste ještě tuto legendární dobrotu nezkoušeli, je nejvyšší čas se do ní pustit. České hospodyňky spojení nadýchaného kynutého těsta a jemného vanilkového krému milují. Pudinkáče jsou zkrátka geniální a rozhodně si zaslouží místo ve vašem seznamu oblíbených moučníků.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min

100 min (85 min příprava + 15 min tepelná úprava)

5. 1. 2017 18:43

Suroviny

Porce: 16 ks o délce 10 cm

Nutriční hodnoty

Energie26 129 kJ / 6 245 kcal
Bílkoviny95,78 g
Tuky390,14 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 456 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy580,28 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept - zdroj: http://www.nejrecept.cz/recept/nejlepsi-pudinkace-...

Každý, kdo je ochutnal, je z nich unešený. :) Těsto je nadýchané a vláčné a krém nádherně voní po vanilce.

Původně jsem tento recept měla jen v albech s popisem, že je těsto řídké a špatně se s ním pracuje a proto jsem přiměřeně dosypala mouku, ale uživatelka Hella mi poradila, že čím déle budu těsto hníst, tím víc se bude utužovat. Dala jsem na její radu a opravdu se mi s ním pak dobře pracovalo. Tímto jí moc děkuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

jarkave

6. 6. 2021 12:14

:yes::yes: Včera jsem se konečně odhodlala upéct pudinkáče, nemají chybu:-8:-8 recept mám uložený.

Teomi

1. 5. 2021 16:07

Dnes jsem pekla poprvé a určitě né naposledy. Jsou báječné :-) děkuji :yes:

martiline

24. 1. 2021 17:35

Delikatesa. Tři roky kolem receptu na Pudinkáče chodím, ale říkala jsem si, že budou moc máslové nebo moc sladké ... ale ony jsou prostě ... IDEÁLNÍ ... sladké spíš méně, krém spíš pudinkový. Prostě všem doma moc a moc chutnají. :yes: Přidala jsem i foto. :-)

Eli.stastna

12. 8. 2020 08:43

Dnes jsem pudinkáče dělala poprvé a jsou úžasné. Těsto je skvělé, akorát se musí déle hníst aby nebylo tak řídké. Ale tento recept je super. Všichni si moc pochutnali. Díky ;-)

DagmarLukasova

11. 6. 2020 11:33

Dělám je dnes už po nevímkolikáté a jsou báječné.. Přítel nemá rád pudink, tak dávám tvaroh s hrozinkama.. jsou skvělé iněkolik dní (pokud teda udělám 2 dávky najednou):yes::yes::yes:

tanula

24. 5. 2020 13:12

Dnes jsem pekla pudinkáče úplně poprvé. Dělala jsem v domácí pekárně, těsto bylo řídké, nedalo se s ním pracovat. Přidala jsem tedy trochu mouky, pak už práce s těstem v pohodě, ale zase nenakynulo tak jak mělo. Krém je na nás hodně sladký, přidala jsem kakao a tím stáhla trochu tu sladkou chuť. Nejsou úplně O.K., ale k snědku jsou. Příště udělám těsto v robotu, bez přidání mouky a budu míchat a míchat. Uvidím jestli to pomůže.

Renata L

8. 4. 2020 20:14

Dnes jsem pekla podruhé a přidala jsem s dovolením další fotografii.Děkuji za recept,jsou výborné:yes:

CindyMonty

26. 2. 2020 01:07

Jarka Ax:

Jarka Ax

30. 4. 2019 20:32

Kruela: Ve fotografiích je fotopostup. Pokud vámi vytvořené těsto nevypadalo stejně, pak jste někde musela udělat chybu (což se může stát každému). I ten krém, pokud se udělá přesně podle receptu, je lahodný. Nechápu, jak jste z něj dokázala vytvořit gel. :-) Mrzí mě, že se Vám to nepovedlo, ale receptem to není. Troufám si tvrdit, že je napsaný srozumitelně, je ovšem potřeba ho dočíst až do konce, včetně poznámky.

Kruela

14. 4. 2019 15:23

Nic tak hrozného jsem ještě neupekla. Těsto příšerně mastné. Krém není krém, ale spíše gel i když výborné chuti. Bohužel škoda práce, letělo to do koše. :-// Rozhodně po druhé dělat nebudu.

Stanicka90

24. 3. 2018 18:26

Trochu komplikovanější práce. Těsto se zadělávalo opravdu těžce, když děláte ručně. Chce to pekárnu nebo trochu víc mouky. Krém chce stopro víc cukru, jinak je výsledek “nemastný a neslaný”. Vylepšila jsem čokoládovou polevou a příště vím, co upravit:) ale recept ukládám, výsledek byl nakonec moc dobrý. :-8

Pouzina

14. 5. 2017 11:28

Těsto bylo ze začátku docela řídké,ale chce to opravdu déle propracovat, až se nelepí na stěny mísy . Krásně se s ním pracovalo, nelepí se a po upečení je nadýchané jako obláček :-8 Určitě jsem nepekla naposledy. :yes: zasloužený bod za recept a ne za foto jak to mnozí dělají...

Irrena

13. 4. 2017 14:13

bystrouska: já už jsem je dělala 2x a vždy se s těstem dobře pracovalo, nikdy nelepilo;-) Zadělávala jsem těsto v DP.

Jarka Ax

13. 4. 2017 07:57

bystrouska:
Chce to propracovávat těsto tak dlouho, dokud nezíská nelepivou konzistenci, pak se s ním pracuje moc dobře. :yes: Je to v poznámce pod receptem. I já s tím měla poprvé problém, dokud mi uživatelka Hella neporadila. :-K

bystrouska

9. 4. 2017 17:12

Pudinkáče jsou dobré :yes:, ale s těstem se špatně pracuje, lepí se , musí se hodně podsypávat :-(. Ale jinak chuťově dobré:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pudinkace pudinkace recept recept na pudinkace pudinkáče recept videorecept pudinkáče recepty recepty pudinkáče recept pudinkace pudingače kynuté pudinkáče pudikače těsto na pudinkáče pudinkáče z listového těsta pudynkače pudynkače pudinkáč top recepty pudinkáče nejlepší recepty domaci pudinkace pudinkáče z domácí pekárny podinkáče

Suroviny: mléko, droždí, cukr, mouka hladká, sůl, žloutek, olej, mléko, cukr krupice, pudink vanilkový, vanilkové aroma, máslo, vejce, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Nejlepší pudinkáče

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8rOW