Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele kitinka

Jednoduchá, skvělá, rychlá a spolehlivá klasika. Díky a posílám bodíka ;-) :-K

Ivana79: To je skvělé, doufám budeš spokojená ;-) (tykám proto, že Rebeka pravila, že si tu všichni tykáme) a na na fotku se těším :-K. Myslela jsem, že vyfotím zbylou porci ze včera, ale když jsem přišla domů, už tu nebyl ani ten zbytek :-D

rebeka: Moc dekuji za foto! :-K Jak jsem psala- naaranžovanou porci přítel zhltl ještě než jsem vylovila foťák :-D. Až ho příště udělám, přidám foto. Vaše ovšem ponechám, není důvod mazat, je pěkné :-). Ještě jednou díky!
pipre: také tomu věrím ;-)

Miluju brmaboráky s masovou směsí!!! :-K Bod je jisty ;-)

Vypadá to tedy překrásně! Dávam bodík :-K

Vypadá...přímo luxusně! Škoda, že se ty fotky nedají jíst. Bodík je jasný! :-))

Ušáka přímo zbožňuju, na špeku je skvělý a pečená zeleninka taky. Dávám bodíka! Mňam! ;-)

Janell: Pouzila jsem dva balicky praskove potravinarske barvy, kterou jsem koupila v Tescu. Vim jen, ze to byla "červeň jahodová", výrobce nevím, ale meli tam jen tuto ;-). Barvu jsem nasypala rovnou do testa bez rozmichavani ve vode, chce to testo hodne promichat (ve vode jsem barvy rozpoustela az pri barveni potahovaci hmoty). Dort se uprostred trochu propadl, ale to se mi stava vzdycky... Je mi lito, ze se Vas nepovedl. Netusim, kde muze byt chyba, to je asi dotaz na zkusenejsi pekarky...:-(

isindy: Mouku jsem samozrejme pridala, aby suchych surovin nebylo mene... Pokud se mohu pochlubit výsledkem (který je z velké casti Vasi zasluhou), podivejte se na http://www.toprecepty.cz/recept/27184-srdickovy-po... . Diky za pomoc :-K

Děkuji, opravdu děkuji ... :-) Ale hodila by se mi rada, jak to udělat, aby se při pečení těsto uprostřed nepropadalo, troubu jsem přitom neotevírala a stejně byl vprostřed důlek :-O

Severinka: Děkuji pěkně, jakožto začátečník v kuchyni si pochvaly od zkušených opravdu vážím :-)