Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dobré pečené krkovičkové plátky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min

70 min (70 min příprava)

13. 11. 2011 19:15

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie8 154 kJ / 1 949 kcal
Bílkoviny205,35 g
Tuky105,96 g
Vláknina9,14 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 565 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy38,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další improvizace. Podávala jsem s bramborovým knedlíkem, ale mohl by být i houskový, nebo brambory i rýže. Kombinace byla velmi dobrá a krásně zahuštěná tou cibulí a pórkem. Použila jsem k pečení i ty kosti, které jsem rozdělila a byla silnější šťáva.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka

28. 12. 2014 17:09

Jitka J.:děkuji, jsem ráda, že chutnlo;-)

Jitka J.

28. 12. 2014 14:33

výborné :yes:

PatkovaKaterina

12. 10. 2012 18:11

:-p:-p:yes:

Anna Kocikova

14. 11. 2011 22:23

Moc krásně připravená lahodná bašta:-p+9:-K:yes:

rebeka

14. 11. 2011 18:25

fix haleluja:-O:-O:-O to vypadá papatelně:-p:-p:yes::yes::yes:

eva hubova

14. 11. 2011 00:36

:-p:-p:yes:+4

BILKOVAI

13. 11. 2011 19:58

Mňamka, toto jídlo mám moc ráda. S tím rozmarýnem a pórkem vyzkouším. Tymián by u nás neprošel;-)...+1

varilamyskakasicku

13. 11. 2011 19:21

Moc ráda takto také peču masíčko a dělám i se špenátem a bramborovým knedlíkem, no a ten :-O pórek v tom, no tedy to je krása:-K -:-K dala bych si a tak dávám bodíčka Janinko:-K;-):-):yes:

Lucka

13. 11. 2011 19:21

Kosti používám na šťávu k pečeni také.Moc hezké jídlo Bibinko.

spagetka

13. 11. 2011 19:20

Dělalas se špenátkem že jo, dělám podobně a chutná ;-):-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovice v troubě recepty krkovice bez kosti pečený krkovice veprova pecene bez kosti platky recept plátky krkovice v troubě vepřová pečeně bez kosti plátky recepty pecene platky krkovice plátky v troubě veprova pecene s kosti platky pečený krkovička platky krkovice jak dlouho se peče krkovice pečena krkovice krkovice plátky recepty vepřová pečeně bez kosti plátky pecena krkovice se spenatem krkovice recepty bez kosti plátky pečená krkovice v troubě pecene krkovice v troubě pečené krkovice

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, pórek, kmín celý, rozmarýn, tymián, mouka, vývar, sůl

TopRecepty.cz

Dobré pečené krkovičkové plátky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GQx0