Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Kogina-K1

Klariska: Je na kostičky a moc jsem ho neměla, proto není vidět :)

Fotky mazat nemusíš, může to být ispirace jak na to trochu jinak ;)

No my to právě děláme tak, aby to maso bylo jakoby zapečené v těstíčku, takže se to potom rozkrájí na plátky nebo jakkoli jinak a celkem hezky to vypadá :) asi trošku mate název...trošičku ho pozměním :)jinak děkuji za fotečky, vypadá to moc lákavě a určitě vyzkouším i vaši verzi :)

Tenhle recept jsem vařila pro svou dcerku, proto jsem nepřipsala sůl a pepř na maso....ale i bez soli to bylo výtečné a pro malé děti bych řekla tak akorát :) Jinak samozřejmě maso si můžete ochutit jak chcete,to už záleží na vaší chuti :)

zatím se mi nestalo ani jednou, že by řízky byly tuhé, a to je děláme již pěkných pár let

Fotky budou...jen je ještě nemám v počítači

Naposledy jste si prohlédli