Pangas na paprice v koprové omáčce

Kogina-K1 Kuchařka: Kogina-K1

Omáčky 4 názory

Suroviny

Máslo
Cibule (na drobno)
Pangas (na kostičky)
Sůl a pepř
Ředkvičky (plátky)
Sladká paprika
Voda
Kopr
Smetana
možno masový bujón pro masovou chuť
mouka na případné zahuštění
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na másle osmahneme cibulku do hněda, přidáme pangase a ředkvičky, osolíme a opepříme, zasypeme paprikou, promícháme a ihned zalijeme vodou.

  2. Přidáme kopr (možno přidat bujón) a necháme povařit, dokud není pangas dostatečně provařený.

  3. Nakonec zalijeme smetanou a podle potřeby zahustíme moukou. Pokud budeme zahušťovat, necháme omáčku ještě chvíli povařit. Podáváme s houskovým knedlíkem, rýží, nebo jakoukoliv přílohou která nám přijde k chuti ;)

Poznámka

Vypadá nevábně, ale i přes kombinaci vybraných surovin je velmi chutná a stojí za to okusit

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pangas na paprice v koprové omáčce

Tématické fráze: koprová omáčka koprová omáčka videorecept koprová omáčka recept koprová omáčka podle pohlreicha ryba v koprové omáčce koprová omáčka bez zahusteni mouky pangas videorecept pangas s koprovou omáčkou koprova omacka s rybou pangasius s koprová omáčka recept ¨pangasius-v-koprove-omacce krkovice koprove omacce recepty ryba v koprové omáčce pangasius recepty s houskovím knedlíkem koprová omáčka na rybu videorecept pangas pangas s koprovou koprová omáčka ryby zajímavá koprová omáčka koprová omáčka hnědá

Zapomněl/a jsem heslo