Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Lilousek

magdalenka:dík odepsala jsem ti a dala jsem tam fotky. Mrkni na ně.
Ahojky dobrou.
Lada:-K

magdalenka:Já jsem dala linky na mé fotky, když na ně klikneš, tak se ti fotky objeví. Nevím totiž, jak to mám udělat, abch fotky dala na tento portál. Můžeš prosím poradit? Lada:-(

magdalenka:H To si piš, že měla, ale já jsem byla v takovém šoku, že jsem něměla sílu to udělat. Ahojky, poslala jsem už linky na fotky. Měj se. Lada;-)

Dort jsem pekla na přání manžela k jeho narozeninám. Dáváme si ho vždy v Litomyšli v cukrárně na náměstí. První pokus nevyšel díky tomu, že jsem korpus dala na balkon a manžel mně na něj hodil pneumatiky od auta. Na druhý pokus už vše bylo OK. Dort jsem upekla z 10 vajec s příslušnou gramáží surovina na počet vajec. Použila jsem 75% čokoládu. Hobliny jsem si udělala sama. Rozpustila jsem tabulku čokolády ve vodní lázni, pak ji rozetřela na pečící papír, který jsem položila na plech, na ni jsem položila další pečící papír, uhladila plochu, smotala do ruličky a dala na 3 hod. ztuhnout do lednice. Získáte po rozmotání nádherné velké hobliny. Dort jsem nechala den uležet, všem chutnal a mizí a mizí.... Také jsem se dívala na web. na originál recept v němčině, kde používají ještě kirch, já ho nepoužila, někdo píše místo toho rum, ale to je barbarství podle mě, raději nic. Je tam vyobrazeno asi 350 fotek dortu s různými typy zdobení. Doporučuji se mrknout. Posílám link.:yes: www.chefkoch.de/rezepte/69991026035641/Schwarzwaelder-Kirschtorte.html Posílám obě fota.