Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele MarieMala

Křepelky se chovají na maso i na vejce stejně jako slepice či brojleři. Oproti kuřeti mají jinou chuť, kterou mnozí vyhledávají.

taddy1: Děkujeme za skvělý tip! Určitě to tak vyzkoušíme 👍

Pavlina 1: Gouda je vynikající, ovšem ne každému vyhovuje její výrazná chuť. Je skvělé, že si každý může vybrat to, co mu chutná nejvíc 😉

Yeaah: Děkujeme za Váš tip, který také určitě stojí za vyzkoušení.

satelit: Spálený nebude, peču chleba v chlebové peci, kde je při vkládání chlebů 280 °C. Po 20 minutách je přemístím a dopékám dalších cca 20 minut. Tou dobou už je teplota okolo 220 °C. Aby byl chleba uvnitř hotový, je třeba, aby střída dosáhla teploty alespoň 96 °C, u žita pak 98 °C. To si snadno ověříte vpichovacím teploměrem nebo sondou

zujali: Děkujeme za Vaši zkušenost, jak remoska, tak fritéza jsou rozhodně báječní pomocníci, díky kterým můžeme jíst zase o něco zdravěji 😉

setasob: Děkujeme za hezký popis, nezbývá, než souhlasit 👍

Pacesko: Snažíme se návod točit tak, aby bylo vidět vše potřebné. Mnohdy mohou překážet ruce, jindy zase samotné maso. Proto ono přeskakování mezi úhly kamery.

Pacesko: Děkujeme za další tip a způsob, jak s kolenem pracovat 👍

Penam: Dobrý den, děkujeme za váš komentář. Jak vznikl název omáčky nevíme, ale důležité je, že nám v současnosti moc chutná, o čemž svědčí i užitečnost tohoto článku 😉

Hana237: Děkujeme za Váš komentář, určitě doporučuji vyzkoušet vánočku z 6 pramenů, protože je hezky zapletená a nehrozí, že se jednotlivá patra svezou. S Vašimi zkušenostmi to bude hračka, i když zpočátku se to může zdát složité. Já už jinou nepletu 😉

nowakovski: Děkujeme za upozornění, článek byl upraven.

senecas.v: Dobrý den, ano, cibule může za kratší trvanlivost salátu, viz bod č. 7. Každý si dělá salát jinak, podle svých chutí.

Marta1965: Jee, tak to jsem opravdu ráda, že se povedlo :) Děkuji za pozitivní a milý komentář, kterých je v poslední době poskromnu. Jestli máte fotky, určitě o ně poprosím na mail marie.mala227@gmail.com.

senecas.v: Dobrý den, nerozumím otázce...