satelit: Spálený nebude, peču chleba v chlebové peci, kde je při vkládání chlebů 280 °C. Po 20 minutách je přemístím a dopékám dalších cca 20 minut. Tou dobou už je teplota okolo 220 °C. Aby byl chleba uvnitř hotový, je třeba, aby střída dosáhla teploty alespoň 96 °C, u žita pak 98 °C. To si snadno ověříte vpichovacím teploměrem nebo sondou
Pacesko: Snažíme se návod točit tak, aby bylo vidět vše potřebné. Mnohdy mohou překážet ruce, jindy zase samotné maso. Proto ono přeskakování mezi úhly kamery.
Penam: Dobrý den, děkujeme za váš komentář. Jak vznikl název omáčky nevíme, ale důležité je, že nám v současnosti moc chutná, o čemž svědčí i užitečnost tohoto článku 😉
Hana237: Děkujeme za Váš komentář, určitě doporučuji vyzkoušet vánočku z 6 pramenů, protože je hezky zapletená a nehrozí, že se jednotlivá patra svezou. S Vašimi zkušenostmi to bude hračka, i když zpočátku se to může zdát složité. Já už jinou nepletu 😉
Marta1965: Jee, tak to jsem opravdu ráda, že se povedlo :) Děkuji za pozitivní a milý komentář, kterých je v poslední době poskromnu. Jestli máte fotky, určitě o ně poprosím na mail marie.mala227@gmail.com.
1 2 3 Další