Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele polarka101

Děkuji za dobré rady, všechny beru a budu zkoušet dál. Dělám ji ze dvou vajec, pánev 25cm, nelepí se, to je v pořádku. Zdravím a hezký den!

cathleen:

polarka101: Vždycky mám omeletu vysokánskou, vypadá to velice slibně, zakrývala jsem ji i pokličkou, aby se prohřívala i z vrchu. Zprvu jsem pánev víc rozehřála, to bylo spodem rychle a pálilo se, když jsem ji otočila, tak zcela spadla celá omeleta. Od té doby stále zkouším vhodnou teplotu, pokličku i bez. Asi ji zase smažím moc pomalu, po otočení omeleta hodně spadne. Manžel všechny pokusy sní, nevyhodím nic. Ale denně tvrdošíjně dělám další. A taky se olej vždycky zcela vsákne. Na druhou stranu mám zase přidat oleje? Kolik? Jen tak potřít, nebo víc? Díky, tecept se mi líbí. Ještě to tak prima zvládnoit, jako na fotce a jsem spokojená.

Má se ta omeleta obrátit a smažit po obou stranách? Nějak se mi to nedaří tak hezky usmažit, jak vidím na fotkách. Zkouším to u potřetí.

Naposledy jste si prohlédli