Marisko:- Praha 6 Greek Society vedle řecké restaurace Kavala
- Praha 2 Greek Corner, Francouzská ulice
a na Floře prý je taky jedna. Musíš to zjistit a informovat
Marisko, buď si pro něj jedeme nebo necháme dovézt, ale pokud to nejde tak mám kamarádku, která má cukrárnu a od něj kupujeme 5kg balení pro celou rodinu, je ale fakt bezkonkurenční a kamarádka bez něj nemůže být, jelikož jim plní dorty, dělá tiramisu atd. Prostě u nás je fakt hodně využíván
ještě k tomu řeckému jogurtu:
Řecký jogurt se vyrábí převážně z ovčího nebo kozího mléka. Jogurt vyrobený z ovčího či kozího mléka má však mnohem hutnější strukturu a silnější chuť. Díky své přípravě má pravý řecký jogurt 10 % tuku a díky své hutnosti a jemnosti nahradí v různých pokrmech i smetanu. Tato řecká specialita nejlépe chutná s medem a oříšky.
Spagetko, díky. Já jsem opravdu s cucinou spokojená, živ. smetanu už ani nekupuji, protože ji cucina téměř všude nahradí, a tam kde se má dávat šlehačka (třeba i palačinky) tak tu nahrazuji řeckým jogurtem který si ochutím podle sebe
- Praha 2 Greek Corner, Francouzská ulice
a na Floře prý je taky jedna. Musíš to zjistit a informovat
Řecký jogurt se vyrábí převážně z ovčího nebo kozího mléka. Jogurt vyrobený z ovčího či kozího mléka má však mnohem hutnější strukturu a silnější chuť. Díky své přípravě má pravý řecký jogurt 10 % tuku a díky své hutnosti a jemnosti nahradí v různých pokrmech i smetanu. Tato řecká specialita nejlépe chutná s medem a oříšky.
1 2 3 4 Další