Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele scrumpy

Juraj Horak: - ano to že se do uheráku dává oslí maso to se traduje, ale není tomu tak, obsahuje fakt maso pouze z mangalice (druh prasete, někdy též nazývaný "maďarský bagoun" - s tou plůísní to taky je trochu jinak než se zde píše, ta vzniká až po uzení

a neměli byste zde propagovat opravdu kvalitní a především řemeslné výrobky?
Jen řemeslný, lokální malovýrobce, ručící svým vlastním jménem a pověstí dokáže udělat skutečně skvěle chutnající salámy a uzeniny - takové, které když někdo jednou ochutná, ten je ztracen navždy - už se nikdy na průmyslově vyráběné salámy a uzeniny ani nepodívá (natož aby je jedl)

Jinak musím konstatovat že je to "dobrej píár" článek pro Hodice ... dávat za příklad "jak to má chutnat" průmyslově vyráběné salámy z Agrofertu, to chce velkou odvahu

Dajda:
kdybyste četla pořádně, dočetla byste se že píšu ten recept je dobrý (bez citrónu a kopru)

PS: když se podle vás smetana s citronem nesrazí, tak se nesrazí, jak myslíte <3 (možná používáte sojovou smetanu, ta se možná nesráží) ... a kopr, promiňte do ryb jako je losos nepatří, je na lososa moc silně aromatický .. ale pokud to někomu nevadí tak proti gustu žádný dišputát:-D podle mě škoda kvalitního lososa<3

Teda fakt nechápu proč do ryb všichni cpou kopr ... kopr přerazí chuť lososa, takže to klidně můžete udělat ze zmraženého file...<3 a vyjde vás to levněji

pocitronování lososa je při tomto způsobu přípravy taky nesmysl ... přece každý kdo někdy vařil musí vědět že citrón způsobí stražení smetany ach jo :no:

jinak docela dobrý recept - po odstranění kopru a citronu