Juraj Horak: - ano to že se do uheráku dává oslí maso to se traduje, ale není tomu tak, obsahuje fakt maso pouze z mangalice (druh prasete, někdy též nazývaný "maďarský bagoun" - s tou plůísní to taky je trochu jinak než se zde píše, ta vzniká až po uzení
a neměli byste zde propagovat opravdu kvalitní a především řemeslné výrobky? Jen řemeslný, lokální malovýrobce, ručící svým vlastním jménem a pověstí dokáže udělat skutečně skvěle chutnající salámy a uzeniny - takové, které když někdo jednou ochutná, ten je ztracen navždy - už se nikdy na průmyslově vyráběné salámy a uzeniny ani nepodívá (natož aby je jedl)
Jinak musím konstatovat že je to "dobrej píár" článek pro Hodice ... dávat za příklad "jak to má chutnat" průmyslově vyráběné salámy z Agrofertu, to chce velkou odvahu
Dajda:
kdybyste četla pořádně, dočetla byste se že píšu ten recept je dobrý (bez citrónu a kopru)
PS: když se podle vás smetana s citronem nesrazí, tak se nesrazí, jak myslíte (možná používáte sojovou smetanu, ta se možná nesráží) ... a kopr, promiňte do ryb jako je losos nepatří, je na lososa moc silně aromatický .. ale pokud to někomu nevadí tak proti gustu žádný dišputát podle mě škoda kvalitního lososa
Teda fakt nechápu proč do ryb všichni cpou kopr ... kopr přerazí chuť lososa, takže to klidně můžete udělat ze zmraženého file... a vyjde vás to levněji
pocitronování lososa je při tomto způsobu přípravy taky nesmysl ... přece každý kdo někdy vařil musí vědět že citrón způsobí stražení smetany ach jo
jinak docela dobrý recept - po odstranění kopru a citronu
Jen řemeslný, lokální malovýrobce, ručící svým vlastním jménem a pověstí dokáže udělat skutečně skvěle chutnající salámy a uzeniny - takové, které když někdo jednou ochutná, ten je ztracen navždy - už se nikdy na průmyslově vyráběné salámy a uzeniny ani nepodívá (natož aby je jedl)
Jinak musím konstatovat že je to "dobrej píár" článek pro Hodice ... dávat za příklad "jak to má chutnat" průmyslově vyráběné salámy z Agrofertu, to chce velkou odvahu
kdybyste četla pořádně, dočetla byste se že píšu ten recept je dobrý (bez citrónu a kopru)
PS: když se podle vás smetana s citronem nesrazí, tak se nesrazí, jak myslíte
pocitronování lososa je při tomto způsobu přípravy taky nesmysl ... přece každý kdo někdy vařil musí vědět že citrón způsobí stražení smetany ach jo
jinak docela dobrý recept - po odstranění kopru a citronu