Boršč na neděli
Boršč je tradiční polévka východoevropské kuchyně, která se připravuje v mnoha obměnách. Tato varianta s mletým masem a restovanou slaninou vyniká výraznou chutí červené řepy a díky zelenině je nejen zdravá, ale také příjemně zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč na neděli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVO8
Moje poznámka
Boršč na neděli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVO8
Nejnovější recepty
Loupáčky s mákem podle Míši Landové
Přidáno před 6 minutami
Řezy se smetanovo-čokoládovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Snadné perníčky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové nudličky po čínsku
Přidáno před 5 hodinami
Čokoládové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka s knedlíčky
Mafia před 48 minutami
Rychlé farmářské špecle
Jan Piňos před 59 minutami
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
[email protected] před 2 hodinami
Medové perníčky
Mircca před 3 hodinami
Jemné koblížky z DP
dejvi01 před 4 hodinami
Banánová buchta - hrnková
Panova před 4 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 4 hodinami
Afrika řezy
Panova před 4 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou a rýží
[email protected] před 4 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Zlajda95 před 4 hodinami
Suroviny:
maso,
protlak rajčatový,
zelí kysané,
slanina,
řepa červená,
cibule červená,
mrkev,
petržel,
vývar masový,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
smetana zakysaná
Komentáře (1)