Mirka: Myslím, že s máslem se nic nepokazí Linecké dělám také z másla a je ještě lepší jak z Hery - myslím, že to bude stejný případ u tohoto receptu - budou ještě křehčí
a jejda, omlouvám se, měla jsem tam i číslovku 1 u té Hery, ale nějak se mi to nedařilo nahrát ten recept (nějaké problémy s internetem) a pak mi to asi vypadlo....ano jedná se o jednu celou Heru.
děkuju za hodnocení, no nejen že dobře vypadají, ale jsou i moc dobré....a syn mi po upečení obyčejné kakaové buchty z jogurtu hlásil otráveně "já nechci buchtu, já chci šátečky!" ...pomalu ho musím naučit jak se dělají, aby věděl, že to není jen tak, jsou přeci jen trošku pracnější jak ta buchta na plech
Dotaz - proč se zavařuje maso na dvakrát? My už ho několikrát dělali a zavařovali naráz dvě hodiny a hotovo. Tak mne překvapuje, že se často uvádí ono zavařování na dva dny.
Jana Remkova:děkuji za pochvalu, fotil to kamarád, který byl u nás na návštěvě...vánočka byla můj první pokus, maminka pekla podle našeho receptu a oblíbila si jej taky. Je to u nás opravdu velmi oblíbený recept, loni jsme dělali mazanec, letos vánočku...a maminka už těch vánoček napekla od Vánoc dokonce několik. Vánočka je opravdu moc dobrá - jemná, rozplývající se na jazyku
Iness: Já jsem takto upekla králíka ve stylu co dům dá... ale byl opravdu vynikající, vůbec nebyl vysušený a ani nebyl cítit "králíkem". Bylo to dietní luxusní masíčko, které jsme jedli po Vánocích s bramborovým salátem. Recept jsem sem vložila až poté, co ho už vyzkoušely dvě kamarádky a chutnalo jim. Snad bude chutnat i ostatním
Bibinka děkuji za uvítání