Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejste pyšní na své tělo? Máte pocit, že Vás přebytečná kila neustále sráží dolů a že kvůli nim nežijete naplno, ale jen přežíváte? Že Vašemu životu chybí šťáva a Vám energie a vitalita? Cítíte, že stěží zvládáte své každodenní povinnosti, ale na nic jiného už Vám nezbývají síly? Máte dokonalou představu, jak byste chtěli žít a vypadat, ale nevíte, jak toho dosáhnout? Tak to je nejvyšší čas na změnu!

Žijte a vypadejte tak, jak jste si vždy přáli, a radujte se z každé chvíle! Se zdravým životním stylem šitým na míru právě Vašim potřebám to bude více než snadné!

Každý z nás má intuitivní představu, jak žít zdravě a jak zhubnout. Zařadit do jídelníčku více ovoce a zeleniny, dodržovat pitný režim, dostatečně spát a pravidelně sportovat – to jsou jen některé z hlavních zásad zdravého životního stylu vedoucího k regulaci hmotnosti. Mnozí z nás se také nechávají inspirovat „osvědčenými“ recepty kamarádek, sousedů nebo filmových hvězd. Často se však stává, že ať se snažíme sebevíc, výsledky nejsou takové, jaké jsme si představovali. Naše snahy tak mohou končit zhubnutím s následným jojo-efektem, nabíráním tuku namísto svalů, ztrátou vitality a energie, přetížením či dodržováním nevyváženého jídelníčku chudého na důležité živiny.

Důvodem je prostá skutečnost, že tak jako je každý člověk jedinečný, je jedinečné i fungování jeho těla, stravovací návyky, možnosti, schopnosti a cíle. Proto univerzální návody a rady, ať jsou zamýšleny sebelíp, mnohdy nefungují a občas dokonce způsobí více škody než užitku.

Jen zdravý životní styl šitý na míru je zárukou trvalých výsledků, které se pozitivně promítnou do všech oblastí Vašeho života. Konečným efektem pak bude nejen postava, o které jste vždy snili, a výborná fyzická kondice, i když se jedná o jedny z nejpříjemnějších bonusů. Pevné zdraví, příval energie, zvýšení výkonnosti, narůstající sebevědomí, skvělá nálada a radost ze života pozitivně ovlivní celý Váš život od kariéry až po partnerské vztahy.

Chcete-li zhubnout zdravě, efektivně a hlavně jednou provždy, máme pro Vás skvělý tip - odborné poradenství s garancí maximálních výsledků v hubnutí.  To má totiž na rozdíl od jiných programů řadu výhod, které Vám velmi usnadní dosažení stanovených cílů. A navíc jej můžete využít, i když máte zcela opačný problém a potřebujete hmotnost zdravě nabrat. A zde jsou přednosti nabízeného programu ověřeného desítkami let i tisíci spokojených klientů:

  • Individuální a profesionální přístup s ohledem na zdravotní stav, věk a časové i finanční možnosti klienta
  • Garance zdravého a přirozeného hubnutí bez hladovění, počítání kalorií a jojo-efektu
  • Speciální program pro zdravé nabírání hmotnosti
  • Online kurz „Škola správného stravování“ v rámci programu
  • Zaměření na zvýšení vitality, výkonnosti a energie a na zlepšení fyzické i psychické kondice
  • Plán je vytvořen na základě vědeckých výzkumů a klinických studií, a to pouze na přírodní bázi
  • Program je vhodný i pro sportovce

Nechte se inspirovat úžasnými proměnami a motivujícími životními zkušenostmi klientů, kterým tento program změnil život, na http://studiolinie.abc24.cz. Zapomeňte na odříkání, hodiny dřiny v posilovně nebo na zázračné pilule a zajistěte si bezplatnou odbornou konzultaci ještě dnes na http://studiolinie.abc24.cz. Váš osobní poradce Vás bude zdarma a nezávazně kontaktovat, poskytne Vám všechny potřebné informace a zodpoví všechny Vaše otázky.

Přestaňte snít a čekat, vyškrtněte „jednou“ ze svého kalendáře a začněte žít naplno právě teď. Kontaktujte svého poradce ještě dnes:

Hana Bergerová

e-mail: reprex@seznam.cz

tel.: 00420 777 575 086

Komentáře

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více