Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Carpaccio z rajčat)

Celý recept

3

Energie863 kJ / 206 kcal
Bílkoviny5,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,82 g
Tuky1,23 g
– nasycené0,19 g
– nenasycené0,67 g
–– mononenasycené0,18 g
–– polynenasycené0,49 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy38,10 g
– cukry30,14 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g rajčat - klidně více druhů Rajče červené čerstvé 600 g
1 1 žervé nebo Lučina, Palouček, čerstvý kozí sýr... Žervé
hrst lístků lístků bazalky Bazalka čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej čistý nebo s bazalkovou či chilli příchutí Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.