Zapékané pirohy
Stačí uvařené brambory, mouka a sůl. Pouze z těchto surovin vytvoříte těsto na sytý a levný pokrm zvaný pirohy. Pirožky naplňte kysaným zelím, uzavřete a smažte v rozehřátém oleji dozlatova. Recept, který je důkazem toho, že v jednoduchosti je krása (a chuť!).
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané pirohy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXl3
Moje poznámka
Zapékané pirohy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RXl3
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 2 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 19 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 9 minutami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 1 hodinou
Zapečené žampiony s Nivou
oligarda před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
vanilj před 2 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 4 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 4 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 5 hodinami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 5 hodinami
Jihočeská kulajda
misak2 před 6 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
mouka hrubá,
sůl,
olej
Komentáře (2)