Nutriční hodnoty (Zelníky s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 744 kJ / 656 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,14 g |
Tuky | 19,10 g |
– nasycené | 5,10 g |
– nenasycené | 8,99 g |
–– mononenasycené | 6,60 g |
–– polynenasycené | 2,39 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 8,67 g |
Cholesterol | 605 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 53,49 g |
– cukry | 13,22 g |
––– laktóza | 3,31 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
150 g 150 g kuřecího stehenního masa | Vepřová kýta | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
5 lžic 5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej na smažení (nebo sádlo) | Olej řepkový |