Nutriční hodnoty (Zelníky s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 744 kJ / 656 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,14 g |
| Tuky | 19,10 g |
| – nasycené | 5,10 g |
| – nenasycené | 8,99 g |
| –– mononenasycené | 6,60 g |
| –– polynenasycené | 2,39 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 8,67 g |
| Cholesterol | 605 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 53,49 g |
| – cukry | 13,22 g |
| ––– laktóza | 3,31 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| 1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 150 g 150 g kuřecího stehenního masa | Vepřová kýta | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
| 5 lžic 5 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
| kmín | Kmín | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej na smažení (nebo sádlo) | Olej řepkový |