Béřovický králík

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka:

Jiné maso 116 názorů

558

Suroviny

2 dcl oleje (i méně)
1 lžička soli
2 lžičky kečupu
2 lžičky hořčice
1 lžička pepře
1 lžička sladké papriky
1-2 cibule
5 stroužků česneku
králičí maso
Recept si zatím oblíbilo 58 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ze surovin namícháme marinádu, do které naložíme králičí maso, nejméně na 24 hodin. Pak přikryté, podlité trochou vody, pečeme doměkka, odkryté chviličku na barvu.

  2. K takto upečenému králíkovi můžeme jako přílohu dát rýži nebo, jak to dělám já, výpek slít a zahustit smetanou a podávat s knedlíkem.

Poznámka

Recept jsem asi před rokem objevila na Receptech.cz, kde není uveden autor. Je to aspoň pro mne, nejlepší úprava králíka, jakou jsem kdy jedla.

Foto přidávám- zatím jen naložené maso.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 061 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Béřovický králík

1 2 3 5 6 8

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: nejlepší recepty z králíka nejlepší recept na králíka králík jak nalozit kralika nejlepší recepty na králíka králík naložený v marinádě úprava králíka králík recepty nejlepsi kralik recept na králíka recepty z králíka králík recepty bezkonkurenční úprava králíka - recepty králík recept beřkovický králík recepty na králíka recept králík recepty na úpravu králíka recepty králík úprava kralika recept

Zapomněl/a jsem heslo