Béřovický králík
Králičí maso je jemné a dietní. Má téměř všestranné možnosti kuchyňské úpravy. Béřovický králík je naložený do marinády a pak upečený. Je to na našich stránkách velmi oblíbený recept. Není složitý, takže ho zvládne téměř každý.
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 8 292 kJ / 1 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 203,67 g |
Vláknina | 13,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,44 g |
Sůl | 8,53 g |
Sacharidy | 29,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem asi před rokem objevila na Receptech.cz, kde není uveden autor. Je to, aspoň pro mne, nejlepší úprava králíka, jakou jsem kdy jedla.
Foto přidávám - zatím jen naložené maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 5. 2022 10:20
To je takový fenomén v našich končinách, vše opatlat kečupem, že?
17. 11. 2020 10:52
Dobrý den.Přidávám k receptu ještě 2 lžičky medu.Luxusní.
16. 11. 2020 23:19
Autorka receptu si tento komentář již nepřečte , ale i tak musím poděkovat za povedený recept. Moc jsme si pochutnali, rozhodně jsem nevařila naposled.
.
14. 7. 2020 12:53
Gabina: to rozhodně není na škodu
13. 7. 2020 16:23
JanaDorazinova: ještě jsem přidala kousek anglické slaniny
13. 7. 2020 12:42
Gabina: Děkuji a jsem ráda, že chutnal
12. 7. 2020 13:19
Vynikající!!! přidala jsem foto
27. 9. 2017 10:33
Drahomíra Pavlíčková: I já dávám oleje méně
27. 9. 2017 10:29
Moc dobré, včera jsem dělala, ale dala bych tam příště míň oleje.
2. 3. 2017 11:11
luciehutt: Že jo? Tohle nám taky strašně chutná
2. 3. 2017 10:02
Králík výborný. Zařazujeme do rodinných receptů.. k němu Karlovarský knedlík, to byla bašta . Jen jsme ho zbaštili tak rychle, že se nestihl vycvaknout
9. 11. 2016 09:56
Vilma Miková : Samozřejmě, beru. Každému nemusí chutnat. U nás je tento králík TOP
9. 11. 2016 05:41
No tak jsem vyzkoušela zaplať bůch jen na dvo králičích stehnech a nejsem z toho nijak urvaná . Znam lepší recepty
4. 7. 2016 20:57
Zdeněk: Jojo, ten je. Moje nejoblíbenější úprava králíka. Moc děkuji
4. 7. 2016 20:23
Jana Remkova: Paní jano, moc dík a recept po skoro stejnejch úpravách králika parádni změna,moc dobrej.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Cuketový věnec
Přidáno před 2 hodinami

Bezlepkový rebarborový koláč s drobenkou
Přidáno před 6 hodinami

Květák na způsob salátu Coleslaw
Přidáno 28. 6. 2022 13:05

Staročeský guláš paní hostinské
Přidáno 28. 6. 2022 07:55

Tomatový krém s červenou čočkou, čerstvým sýrem a microbylinkami
Přidáno 28. 6. 2022 07:50

Kuřecí stehýnka s hermelínem
Přidáno 28. 6. 2022 07:21
Právě bylo uvařeno:

Pečené placičky z květáku, šunky a sýru
uvařil/a Petaja
před 44 minutami

Oříškový bílkový chlebíček
uvařil/a Marcela0123
před 1 hodinou

Malinové muffiny s kousky čokolády II
uvařil/a Wikki
před 2 hodinami

Rajská polévka s jáhlami
uvařil/a NikolaP
před 2 hodinami

Čočka s párkem, volské oko a okurka
uvařil/a Michal393
před 2 hodinami

Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
uvařil/a horackovapetra
před 3 hodinami

Bramborový gulášek
uvařil/a jaklp
před 3 hodinami

Okurky velmi dobré
uvařil/a lidunkap
před 3 hodinami

Pažitkové brambory se žampiony
uvařil/a Jaja.27
před 4 hodinami

Tvarohové taštičky plněné kousky jablek
uvařil/a metema
před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší recepty z králíka králík recepty nejlepší recept na králíka králík nejlepší recepty na králíka jak nalozit kralika recept na králíka recepty z králíka úprava králíka králík naložený v marinádě králík recept nejlepsi kralik recepty na králíka králík recepty bezkonkurenční úprava králíka - recepty beřkovický králík recept králík recepty na úpravu králíka top recepty králík recepty králík
Suroviny: olej, sůl, kečup sladký, hořčice, pepř, paprika sušená sladká, cibule, česnek, maso králičí
Béřovický králík
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6YA
123 názorů