Béřovický králík

Jana Remkova Kuchařka:

Jiné maso 112 názorů

551
Recept si zatím oblíbilo 51 kuchařů

Suroviny

2 dcl oleje (i méně)
1 lžička soli
2 lžičky kečupu
2 lžičky hořčice
1 lžička pepře
1 lžička sladké papriky
1-2 cibule
5 stroužků česneku
králičí maso
Recept si zatím oblíbilo 51 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ze surovin si namícháme marinádu, do které naložíme králičí maso nejméně na 24 hodin. Pak přikryté, podlité trochou vody pečeme doměkka, odkryté chviličku na barvu.

  2. K takto upečenému králíkovi můžeme jako přílohu mít rýži, nebo, jak to dělám já, výpek slít a zahustit smetanou a podávat s knedlíkem.

Poznámka

Recept jsem asi před rokem objevila na Receptech.cz, kde není uveden autor. Je to aspoň pro mne, nejlepší úprava králíka, jakou jsem kdy jedla.

Foto přidávám- zatím jen naložené maso.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 160 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Béřovický králík

1 2 3 4 5 6 7 8 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo