Bábovka z pudinku

amorhop Kuchařka:

Doba přípravy: 50 minut i s pečením PT0H50M jak pro koho Moučníky , Bábovky 80 názorů

555

Suroviny

4 vejce
4 vanilkové pudinky
1 sklenka oleje
1 sklenka cukru moučky
1 vanilkový cukr
půl prášku do pečiva
/větší sklenku dříve v ní byla hořtice 2dcl/
Recept si zatím oblíbilo 55 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žloutky utřeme s cukrem, přidáme olej, znovu třeme, pak pudink s práškem do pečiva a nakonec sníh z bílků, nalijeme do vymazané a vysypané formy a díme péct. Já peču asi na 180°C přibližně 20-25 minut

Poznámka

opravdu nezbude, dělám raději dvě

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 379 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bábovka z pudinku

  • Michelle Michelle(neregistrovaný)

    Bábovka se povedla, vypadá krásně, ale chuťově nám vůbec nechutnala, je moc cítit pudinkovým práškem (dávala jsem kvalitní pudinky) a je hodně hutná. Ochutnali jsme, ale už jí dělat nebudeme. :/

    Odpovědět

  • DitaD DitaD

    Tak dnes jsem vyzkoušela...a i když se povedla, jsem z receptu trošku překvapená - už jsem teda v životě něco napekla včetně svatebních dortů, ale tady jsem moc nepochopila výrobu sněhu, který mám následně vmíchat do těsta připomínající konzistencí těsto na výrobu vizovických figurek :) Příště si věc určitě usnadním tím, že budu šlehat vejce rovnou celá. Jinak je opravdu dobrá, lehoučká, chuťově mi připomíná prášek mixar (nebo tak nějak se jmenoval), který jsme si kupovali jako děcka a lízali ho z dlaně...vanilková dobrota :)

    Odpovědět

  • helena helena(neregistrovaná)

    a pokud se náhodou nesní, vydrží čerstvá a jedlá i týden.Vždy se povede

    Odpovědět

  • alena alena(neregistrovaná)

    veronika : Pudinkový prášek.Je tam místo mouky. :-)

    Odpovědět

  • veronika veronika(neregistrovaná)

    prosím dáváte tam pudink uvařenej nebo v prášku :-):-)

    Odpovědět

  • milan milan(neregistrovaný)

    casino: bábovka je opravdu výborná :yes:nevydržela ani hodinu a byla pryč:-)přidal jsem ještě kokos:yes:

    Odpovědět

  • casino casino

    Tereza:
    V surovinách píííšou: "/větší sklenku dříve v ní byla hořtice 2dcl/":-)

    Odpovědět

  • Tereza Tereza(neregistrovaná)

    Ahojky. Jak velkou sklenku? Děkuji

    Odpovědět

  • Marcela Marcela(neregistrovaná)

    Děkuji za výborný recept, malýmu buchta moc chutnala a hned se povedla:-):-)

    Odpovědět

  • Astheart Astheart

    Dávala jsem suroviny podle receptů a těsto bylo hodně husté. Přidala jsem mléko. Je v troubě, tak uvidíme!;-)

    Odpovědět

  • Inatorek Inatorek

    Úžasná bábovka, :yes:;-):-p:-K

    Odpovědět

  • magieret magieret(neregistrovaný)

    Mě se nepovedla :-( Konzistence houbovitá, je z ní strašně cítit olej, kterého je podle mě moc. A v kombinaci s jahodovým pudingem je chuť jak žvejkačka :-( Ale to bude asi mnou, pekla sem v silikonu, což asi taky nepomohlo :-D

    Odpovědět

  • Tereza Blazkova Tereza Blazkova

    Dobrá bábovka :yes:, chutnala nám. Přidávám +46 a fotečku ;-).

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    alibaba47: ale tahle je tady od 27.6. 2009:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a já ji od té doby taky dělám,je rychlá:-K

    Odpovědět

  • alibaba47 alibaba47

    Tuto bábovku jsem vkládala již v r. 2010. Je vynikající, vzhledem k chuti vanilkových pudinků není nutno dávat vanilkový cukr, dále je možno kombinovat s kakaem, oříšky,mandlemi - viz. můj původní recept. Těchto variant je zřejmě více! Dobrou chuť :-K

    Odpovědět

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo