Nutriční hodnoty (Halászlé pro Čechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 415 kJ / 99 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,03 g |
| Tuky | 0,84 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,58 g |
| –– mononenasycené | 0,26 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,70 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| sladovodní ryby (kaprovité - menší celé, z větších odřezky a vnitřnosti) | Treska filet | |
| špek (sádlo) | Špek | |
| velká cibule | Cibule čerstvá | |
| kořenová zelenina (1 menší mrkev a pastiňák, kousek celeru) | Mrkev čerstvá | |
| brambor (množství dle toho jak chceme mít polévku hustou) | Brambor zimní | |
| 2 2 rajčata (čerstvá nebo oloupaná konzervovaná, či protlak) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 čerstvá paprika (kapie nebo pálivá) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| česnek, sůl a koření (pepř, nové koření, majoránka a zejména sladká, případně pálivá paprika). | Majoránka sušená |