Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halászlé pro Čechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie415 kJ /
99 kcal
Bílkoviny3,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,03 g
Tuky0,84 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,58 g
–– mononenasycené0,26 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,70 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
sladovodní ryby (kaprovité - menší celé, z větších odřezky a vnitřnosti) Treska filet
špek (sádlo) Špek
velká cibule Cibule čerstvá
kořenová zelenina (1 menší mrkev a pastiňák, kousek celeru) Mrkev čerstvá
brambor (množství dle toho jak chceme mít polévku hustou) Brambor zimní
2 2 rajčata (čerstvá nebo oloupaná konzervovaná, či protlak) Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 čerstvá paprika (kapie nebo pálivá) Paprika červená čerstvá 150 g
česnek, sůl a koření (pepř, nové koření, majoránka a zejména sladká, případně pálivá paprika). Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.