Nutriční hodnoty (Halászlé pro Čechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 415 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,03 g |
Tuky | 0,84 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,58 g |
–– mononenasycené | 0,26 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,70 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
sladovodní ryby (kaprovité - menší celé, z větších odřezky a vnitřnosti) | Treska filet | |
špek (sádlo) | Špek | |
velká cibule | Cibule čerstvá | |
kořenová zelenina (1 menší mrkev a pastiňák, kousek celeru) | Mrkev čerstvá | |
brambor (množství dle toho jak chceme mít polévku hustou) | Brambor zimní | |
2 2 rajčata (čerstvá nebo oloupaná konzervovaná, či protlak) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 čerstvá paprika (kapie nebo pálivá) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
česnek, sůl a koření (pepř, nové koření, majoránka a zejména sladká, případně pálivá paprika). | Majoránka sušená |