Nutriční hodnoty (Bramborový štrúdl se škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 104 kJ / 5 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,00 g |
| Tuky | 338,41 g |
| – nasycené | 142,17 g |
| – nenasycené | 180,25 g |
| –– mononenasycené | 147,60 g |
| –– polynenasycené | 32,65 g |
| ––– omega 3 | 1,74 g |
| Vláknina | 32,20 g |
| Cholesterol | 539 mg |
| Sodík | 4,92 g |
| Sůl | 10,71 g |
| Sacharidy | 492,05 g |
| – cukry | 22,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vařených brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 100 g 100 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 100 g |
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 g 250 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 250 g |
| 150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| 250 g 250 g škvarků | Škvarky | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |