Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový štrúdl se škvarky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 104 kJ /
5 522 kcal
Bílkoviny110,93 g
– z toho živočišné bílkoviny43,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,00 g
Tuky338,41 g
– nasycené142,17 g
– nenasycené180,25 g
–– mononenasycené147,60 g
–– polynenasycené32,65 g
––– omega 31,74 g
Vláknina32,20 g
Cholesterol 539 mg
Sodík 4,92 g
Sůl10,71 g
Sacharidy492,05 g
– cukry22,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vařených brambor Brambor zimní 600 g
100 g 100 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 100 g
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
250 g 250 g strouhanky Strouhanka pšeničná 250 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
250 g 250 g škvarků Škvarky 250 g
sůl Sůl mořská
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.