Nutriční hodnoty (Bramborový štrúdl se škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 104 kJ / 5 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,00 g |
Tuky | 338,41 g |
– nasycené | 142,17 g |
– nenasycené | 180,25 g |
–– mononenasycené | 147,60 g |
–– polynenasycené | 32,65 g |
––– omega 3 | 1,74 g |
Vláknina | 32,20 g |
Cholesterol | 539 mg |
Sodík | 4,92 g |
Sůl | 10,71 g |
Sacharidy | 492,05 g |
– cukry | 22,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vařených brambor | Brambor zimní | 600 g |
100 g 100 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 100 g |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
250 g 250 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 250 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
250 g 250 g škvarků | Škvarky | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |