KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
spagetka uvařila 6. 5. 2010 13:59 Křidélka ve vinné marinádě s bazalkou, meduňkou a ředkvičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 6. 5. 2010 13:58 Křidélka ve vinné marinádě s bazalkou, meduňkou a ředkvičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 6. 5. 2010 13:58 Křidélka ve vinné marinádě s bazalkou, meduňkou a ředkvičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 6. 5. 2010 13:58 Křidélka ve vinné marinádě s bazalkou, meduňkou a ředkvičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček
Maďarská fazolová polévka z jednoho hrnce: Je sytá díky uzenému masu a klobáse a skvěle chutná s jemnými nočky