Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Křidélka ve vinné marinádě s bazalkou, meduňkou a ředkvičkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

6. 5. 2010 15:58

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 439 kJ / 344 kcal
Bílkoviny1,33 g
Tuky21,05 g
Vláknina2,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy21,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přijela mi hladová švagrová, naštěstí brnkla ještě cestou, takže jsem to stačila i naložit

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

19. 5. 2010 08:31

To se mi líbííí :-p Teplé ředkvičky jsem jedla jen v polévce, takže tohle jistě vyzkouším. Meduňku moc nemusím, ale bazalka je jedna z nejchutnějších bylinek, takže to musí být originální chuťový zážitek :yes:.

sebena sebena

7. 5. 2010 09:58

velmi zajimavá kombinace:-O;-):yes:

cardanka

6. 5. 2010 23:30

špagi:-Kjá nestačím zírat:-Ojaká ty že jsi kouzelnice:yes:křidélka jsou super, ředkvičky též:yes:8.bodík je hned;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 5. 2010 22:55

Zajímavé jídlo, hned jsem věděla, že je od tebe;-), máš ráda delší názvy a oceňuji tvou pohotovost;-)

pipre pipre

6. 5. 2010 21:02

:-p:-p:-p:yes:+6

lemarti

6. 5. 2010 20:38

:-p:-):-K

savlinka savlinka

6. 5. 2010 20:29

spagi:yes::yes::yes:mňam...:-K

spagetka spagetka

6. 5. 2010 18:46

Alice, já v misce marinovala jen 2, ale v pohodě by se zvládly ještě 2, takže určitě na 4

Alice_G

6. 5. 2010 18:39

Na kolik křídel vystačí ta marináda?

spagetka spagetka

6. 5. 2010 17:39

Jj, Gustin, ulítlo mi písmenko, díky :-8:-K

rebeka rebeka

6. 5. 2010 17:31

určitě,Ivčo,Gustin:-)Špagi se asi přepsala;-)

Ivana79 Ivana79

6. 5. 2010 17:22

Ja som tiež ešte nejedla tepelne upravené reďkovky:-Oale známa mi hovorila,že ich dusí namiesto hríbov s vajíčkom.Inak,ten škrob nebude Gustin:-?Aspoň u nás sa tak volá;-):-D

rebeka rebeka

6. 5. 2010 16:25

ty ředkvičky-to je moc zajímavé:-!mě by to nenapadlo:-Oasi brzy vyzkouším:-pbodík ti letí:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marináda s bazalkou recepty s meduňkou kuře s meduňkou vaření s meduňkou kuřecí maso s meduňkou maso s meduňkou marináda na maso s bazalkou meduňka recept recepty z medunkou vinná marináda na kuře marinada na křidélka marináda z bazalky meduňka recepty jakou marinadu na křidélka kuřecí nudličky na žampionech kureci prsa s medunkou muffiny s meduňkou pečené kuře s meduňkou marinády na maso s meduňkou marinády s bazálkou

Suroviny: křídla kuřecí, víno červené, hořčice se zeleným pepřem, česnek, olej olivový, bazalka čerstvá, meduňka, gustin, sůl, olej, ředkvičky

TopRecepty.cz

Křidélka ve vinné marinádě s bazalkou, meduňkou a ředkvičkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y7z9