Prázdniny u babičky: Pečený králík připravený podle tradičního receptu je báječně šťavnatý a nádherně voní česnekem
Letní kvíz o zavařování: Zjistěte, jestli znáte důležité zásady dřív, než se pustíte do kompotů nebo okurek
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou
LidusV uvařil 19. 5. 2025 13:01 Hovězí líčka na červeném víně, kořenové zelenině a domácích povidlech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mojmír I.: První vládce Velkomoravské říše měl na talíři vepřové z volně pobíhajících prasat a jídlo zapíjel moravským vínem
Hit internetu: Těstoviny s karamelizovanou cibulkou a pikantně nasládlou krémovou omáčkou připravíte téměř bez práce