Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 430 kJ / 2 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,81 g |
Tuky | 26,73 g |
Vláknina | 10,73 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 991 mg |
Sůl | 3,01 g |
Sacharidy | 372,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bublanina z babiččina notýsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQNO
Moje poznámka
Bublanina z babiččina notýsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQNO
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 13 minutami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 1 hodinou
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 1 hodinou
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 2 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 2 hodinami
Švestková povidla z trouby bez míchání
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 12 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 1 hodinou
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 2 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 3 hodinami
Květákové placičky
Linova před 3 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 4 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 4 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 4 hodinami
Hamburgerové bulky
Ajfel před 4 hodinami
Tématické fráze:
bublanina,
babičina bublanina,
bublanina z rohlíků,
babiččina třešnová bublanina,
video recepty bublanina,
bubanina,
babiččiny recepty,
dobra bublanina,
babiččiny recepty-bublanina,
bublanina recept video,
babicina merunkova bublanina,
bublanina video,
babiččina bublnina,
bublanina video recept,
svestkova bublanina,
bublanina recept,
recept na moravskou bublaninu,
babičina bublanina recept,
babičina bublanina s ovocem,
babiciny recepty bublanina
Suroviny:
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
sůl,
vejce,
cukr,
rohlík,
ovoce,
skořice,
máslo,
strouhanka
Komentáře (4)