Nejčastější chyby při přípravě řízků: Maso jde špatně vybrat i naklepat, velký problém dokáže nadělat i strouhanka. Víme, co s tím
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
HELLE uvařil 6. 7. 2012 10:30 Blesková bezmasá pochoutka z kuskusu 0 0 Zobrazit detail Blesková bezmasá pochoutka Okomentovat
Nepečený "sklepní dort" neboli Kalter Hund: Čokoládovo-smetanový dezert pouze ze 3 surovin připravíte do 10 minut
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny