Fantastický mechový dort s kopřivami podle pekařky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Estulinka uvařila 2. 12. 2012 11:18 Kuřecí prsíčka v jablečném župánku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Estulinka uvařila 30. 9. 2012 14:27 Palačinky se smetanou, zmrzlinou, ovocem a čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Muchovník si vystačí s běžnou zeminou a polostínem. Správná péče bude odměněna lahodnými indiánskými borůvkami
Langoše podle semifinalisty MasterChefa Pavla Berkyho: Zkuste místo eidamu parmezán a přidejte bylinky, radí kuchař
Polský okurkový salát mizeria voní koprem a v létě báječně osvěží. Smetana a citron dodají jemnou a lehce nakyslou chuť