Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Dan a Kaca uvařil 7. 1. 2017 20:23 Kuřecí nudličky na žampionech se smetanou 0 0 Zobrazit detail Kureci nudlicky na zampionech se smetanou Okomentovat
Dan a Kaca uvařil 7. 1. 2017 19:57 Vepřová panenka na hořčicovo-smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Instantní káva může chutnat luxusně: Důležitá je správná teplota vody, použít lze mořská sůl a pomůže i mikrovlnka
Brokolice má své skalní fanoušky i odpůrce. Ty druhé snadno přesvědčíte lahodným quichem nebo pečenými placičkami