Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Marhoul uvařila 6. 1. 2011 13:56 Mexický guláš od pana řezníka 0 0 Zobrazit detail Takto má vypadat guláš dle mého receptu. Okomentovat
11 foto K podnikání ho přivedlo vyhoření z práce i vážná nemoc syna. Dnes své produkty dodává šéfkuchařům nejlepších restaurací
Prdelačka z jelita: Chutná jak opravdová zabijačková polévka, přitom stačí přidat jen vývar a pár ingrediencí
Vaření a pečení na ohni si děti zamilují! Nastartujte rodinnou tradici chlebem na klacku nebo fantastickou živáňskou