Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
Antik10 uvařila 22. 9. 2010 16:42 Zapečené těstoviny se smetanou z Francie 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Antik10 uvařila 27. 5. 2010 17:19 Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na výborný retro ořechový dort? S pudinkovo-máslovým krémem a provoněný rumem chutná skvěle
Jak připravit nejlepší náplně do koláčů: Tvarohová, povidlová i maková budou díky správnému ochucení fantastické