Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 17 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, před 21 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: Jaruš díky za optání ano už je to super,jsme…“ Simona Skolakova, před 17 hodinami
„Simona Skolakova: Simonko, co ten internet, už se to…“ Jajajajaapaja, před 18 hodinami
„Hezký den dnes jsem se byla kadeřit a tak jsme si zašli na…“ Simona Skolakova, před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
24. 2. 2011 19:01
24. 2. 2011 18:42
24. 2. 2011 18:39
24. 2. 2011 18:31
24. 2. 2011 18:25
Pokud se mi zdá málo kyselá, dochutím až odstavené z ohně před podáváním.
Také se mi zatím nesrazila, nikdy jsem nad tím nepřemýšlela a teď, jak to čtu, tak se vsadím, že se to stane
Také jsem četla ocet přidávát nakonec horký
24. 2. 2011 18:12
24. 2. 2011 18:12
24. 2. 2011 17:57
24. 2. 2011 17:51
24. 2. 2011 16:19
24. 2. 2011 15:46
24. 2. 2011 15:41
24. 2. 2011 15:32
V Runštukovi se píše \"...polévku dochutíme octem...\", obsahující přitom normální mléko (třeba moji oblíbenou se zelenými fazolovými lusky na kyselo), ovšem asi se mlčky předpokládá, že člověk už ví, jak na to.
24. 2. 2011 15:20
24. 2. 2011 15:20
1 2 Další