Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 6 minutami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 6. 8. 2025 09:21
„Na jakých otáčkach mixéru mixovat pyré?“ veronika_straka, 4. 8. 2025 05:09
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes fazolová polévka a kuří řízek s bramborem a…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Simona Skolakova: Simčo já jsem na tom s rukama podobně, v…“ tara23, před 3 hodinami
„Dobré ráno, ako písala Verča, budeme mať horúci víkend, cca…“ magdalenka, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
24. 2. 2011 20:01
24. 2. 2011 19:42
24. 2. 2011 19:39
24. 2. 2011 19:31
24. 2. 2011 19:25
Pokud se mi zdá málo kyselá, dochutím až odstavené z ohně před podáváním.
Také se mi zatím nesrazila, nikdy jsem nad tím nepřemýšlela a teď, jak to čtu, tak se vsadím, že se to stane
Také jsem četla ocet přidávát nakonec horký
24. 2. 2011 19:12
24. 2. 2011 19:12
24. 2. 2011 18:57
24. 2. 2011 18:51
24. 2. 2011 17:19
24. 2. 2011 16:46
24. 2. 2011 16:41
24. 2. 2011 16:32
V Runštukovi se píše \"...polévku dochutíme octem...\", obsahující přitom normální mléko (třeba moji oblíbenou se zelenými fazolovými lusky na kyselo), ovšem asi se mlčky předpokládá, že člověk už ví, jak na to.
24. 2. 2011 16:20
24. 2. 2011 16:20
1 2 Další