Ságo
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 3 hodinami
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas zbytek polevky od vcera, a velice…“ hazel, před 2 hodinami
„MachyHonza: Dobrý den Honzo, jsem spokojená s mletým masem…“ Veruncicka, před 2 hodinami
„Simona Skolakova: tak u nás je to přesně naopak, manžel…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
11. 1. 2014 23:38
11. 1. 2014 18:46
11. 1. 2014 18:14
www.lebensmittel.de/?p=artdetails&Artikel=1800397&redir=1
11. 1. 2014 18:00
www.toprecepty.cz
1. 6. 2011 17:34
http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Speci%C3...
1. 6. 2011 08:29
1. 6. 2011 08:12
1. 6. 2011 07:55
1. 6. 2011 07:49
1. 6. 2011 07:19
A ešte mám dotaz, už ste to aj na vlastné oči videli, ochutnali a pod.?
1. 6. 2011 07:15
1. 6. 2011 07:07
Jinak wikipedie - http://cs.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1go
A pravé ságo se prý vyrábí z tohoto - http://cs.wikipedia.org/wiki/Cykas_japonsk%C3%BD
Jinak se ságo dalo získat v tehdejší NDR, prohledala jse web, ale jediný odkaz na prodejńu je z roku 2008 - zde v diskuzi - http://www.labuznik.com/forum_posts2.php?ID=31944
a to by musely pomoci děvčata z Prahy, jestli to ještě existuje ....
1. 6. 2011 06:56
1. 6. 2011 06:47
1. 6. 2011 06:42
Pozerala som niečo na Internete, o čom je reč, je to vyrobené zo stromu a vôbec si polievku z toho neviem predstaviť. Na osobu 1 lyžica sága sa zaleje vývarom a varí cca 10 minút, kým nezosklovatí.
Počuli ste o tom niečo viac?
Ďakujem.