Jak na mraženou tresku
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ janatka, před 26 minutami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 14 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 15 hodinami
Poslední příspěvky
„Hezký den. U nás uzena polévka s kroupami a rozlítaný…“ janatka, před 29 minutami
„tara23: to byla dobrůtka 👍“ Jajajajaapaja, před 1 hodinou
„Hezký den dnes brokolicová polévka a smažené žampiony…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
15. 4. 2012 05:50
14. 4. 2012 23:31
13. 4. 2012 21:40
13. 4. 2012 21:38
13. 4. 2012 21:37
13. 4. 2012 21:33
Já ji nechám přes noc v ledničce pomalu rozmrazit a potom je důležité nechat hodně rozpálit tuk v pánvi - stačí jen trocha oleje, ale hodně rozpálený...
Já to nechám chviličku restovat, otočím, znovu orestuji na hodně rozpáleném oleji (maso se zatáhne) a potom otáčím znovu z každé strany a dopeču.
Možná nemáš pánev rozpálenou, tak se ryba chytne a nejde odlepit...
13. 4. 2012 21:19