 
		
Postup při zavařování hotových jídel
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas pizza kupovana, smoothie z cervene…“ hazel, před 2 hodinami
„Dobrý večer 😊, dnes jsme dojedli kuře a udělala jsem domácí…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Julia Oskerova: tak mi zítra řekneš, jsem na tenhle film…“ tara23, před 13 hodinami
 
	 
					 
 
 
7. 7. 2014 13:53
http://www.receptyonline.cz/recept--hovezi-gulas-s...
a ještě obecné rady u zavařování, prý se nemá dávat cibule:
http://www.receptyonline.cz/zavarujeme-maso--1018....
a v lednici by to fakt vydržet mělo
7. 7. 2014 12:06
moc a moc Vás prosím o radu a podrobný (blbuvzdorný) popis jak zavařit svíčkovou a ptáčkovou omáčku a gulášovou polévku, tak abych měla nejmenší šanci to zkonit?
Manžel si sklenice poveze s sebou do Finska (v autolednici), takže by to snad mělo vydržet, co myslíte?