Postup při zavařování hotových jídel
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 13 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 23. 12. 2025 17:24
„Poděkování “ mika59, 20. 12. 2025 16:49
Poslední příspěvky
„Hezký Boží hod, Mirča má pravdu, dneska by se nemělo nic…“ tara23, před 13 hodinami
„Hezký sváteční den dnes asi jako všude se dojídá i u nás…“ Simona Skolakova, před 16 hodinami
„Dnes jsme měli asi jako v mnohých rodinách rybí polévku a…“ Simona Skolakova, 24. 12. 2025 19:53
Přečtěte si Zobrazit více
7. 7. 2014 13:53
http://www.receptyonline.cz/recept--hovezi-gulas-s...
a ještě obecné rady u zavařování, prý se nemá dávat cibule:
http://www.receptyonline.cz/zavarujeme-maso--1018....
a v lednici by to fakt vydržet mělo
7. 7. 2014 12:06
moc a moc Vás prosím o radu a podrobný (blbuvzdorný) popis jak zavařit svíčkovou a ptáčkovou omáčku a gulášovou polévku, tak abych měla nejmenší šanci to zkonit?
Manžel si sklenice poveze s sebou do Finska (v autolednici), takže by to snad mělo vydržet, co myslíte?