Postup při zavařování hotových jídel
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 2 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, před 2 hodinami
„Přání a gratulace“ mika59, před 3 hodinami
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas zbytek polevky od vcera, a velice…“ hazel, před 2 hodinami
„MachyHonza: Dobrý den Honzo, jsem spokojená s mletým masem…“ Veruncicka, před 2 hodinami
„Simona Skolakova: tak u nás je to přesně naopak, manžel…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7. 7. 2014 14:53
http://www.receptyonline.cz/recept--hovezi-gulas-s...
a ještě obecné rady u zavařování, prý se nemá dávat cibule:
http://www.receptyonline.cz/zavarujeme-maso--1018....
a v lednici by to fakt vydržet mělo
7. 7. 2014 13:06
moc a moc Vás prosím o radu a podrobný (blbuvzdorný) popis jak zavařit svíčkovou a ptáčkovou omáčku a gulášovou polévku, tak abych měla nejmenší šanci to zkonit?
Manžel si sklenice poveze s sebou do Finska (v autolednici), takže by to snad mělo vydržet, co myslíte?