Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 7 minutami
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobrý deň želám. U nás je pekný slnečný. Dnes som zapiekla…“ Julia Oskerova, před 13 minutami
„Hezký den dnes frankfurtská polévka a kuří směs dělaná ve…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Hezký den, uvařila jsem plněné papriky s rajskou a…“ tara23, před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
17. 11. 2010 07:17
http://www.pekarny.unas.cz/
Několik druhů pekáren má Cathleen
16. 11. 2010 22:57
mám v plánu koupit domácí pekárnu, na co bych si měl dát pozor, co by měla umět? A pak mám otázku. Pekárna má hnětací háky, ale po nich pak musí být v chlebu díry a nebo se hnětací háky při pečení zasunou? Díky za rady.
6. 8. 2010 05:50
25. 4. 2010 06:54
25. 4. 2010 06:40
25. 4. 2010 05:47
24. 4. 2010 17:21
24. 4. 2010 17:17
Tvoje pekárna neukazuje takovou šipečkou na displeji v jaké fázi se právě nachází? Moje jedna pekána ukazuje, druhé to nemá...
V mojí pekárně která je BEZ předehřevu je uhlazení těsta, když na displeji je čas 1:5O a v Bifinetce, která MÁ předehřev, záleží na délce programu, hodně peču na program Kyprý - to je dlouhý program vhodný pro celozrnné chleby nebo chleby se žitnou moukou, tam je uhlazení taky když je na dipleji 1:50 ale u jiných programů - kratších je to trošku jinak...
hlavně musí proběhnout to uhlazení těsta, kdy se háky už jen tak několikrát protočí
24. 4. 2010 09:35
24. 4. 2010 09:03
24. 4. 2010 08:59
24. 4. 2010 08:19
22. 4. 2010 07:04
21. 4. 2010 17:28
Pokud ti mohu doporučit, tak zkus http://www.toprecepty.cz/recept/3998-loupacky-z-do... - ty namají chybu. U nás teď frčí http://www.toprecepty.cz/recept/10998-chleb-tirami... a určitě v DP zkus zadělat na pizzu podle tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/2425-pizza-jako-z-... - jinou už nedělám.
21. 4. 2010 16:41
Předchozí 1 … 8 9 10 11 12 … 49 Další