Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, 6. 8. 2025 09:21
„Na jakých otáčkach mixéru mixovat pyré?“ veronika_straka, 4. 8. 2025 05:09
Poslední příspěvky
„Hezký podvečer všem. U nás dneska šťouchané brambory se…“ Nadja, před 10 minutami
„Pěkné odpoledne 😊, my jsme dnes k obědu měli těstoviny s…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„Zdravím dievčatá, ja dnes nevarím, do 14. hodiny máme…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
21. 9. 2008 21:52
21. 9. 2008 21:09
Problem je v tom, ze sa vo vseobecnosti zauzivalo hovorit....rozky z domacej pekarne, alebo loupaky z domacej pekarne....spravne by bolo testo na..... zadelavane v DP. Ty mozes do pekarne pridat samozrejme len prisady , ktore ostavaju ako sucast cesta *hrozienka, mandle, oriesky, cokoladova ryza.
Cesto po vykysnuti, vymiesani, alebo co naprogramujes, musis vybrat a vytvarovat do pozadovaneho tvaru, naplnit plnkou a upiect v rure....v pekarni sa da upiect v podstate iba chlieb a vsetko co moze mat tvar tehly....tejaja davala velmi sikovny recept na zemiakovu babu pecenu v DP a niekde som videla aj pecenu fasirku v DP. to si zas naprogramujes tu pekaren len na pecenie a das do nadoby zemiakove cesto, alebo mlete maso ochutene.
Ja v podstate v pekarni uz peciem iba jeden druh chleba a jeden druh rozkov....ale co sa tyka pripravy kysnutych ciest....nema chybu....ja som to predtym len v rukach a to sa neda porovnat...pekaren je fakt prepracovanejsia ...a ma na kysnutie stalu teplotu....po ukonceni programu, ze je cesto vykysnute, ti pekaren zapiska a mozes cesto spracovavat normalne ako vzdy. ja mam DP aj v nemecku aj v bb a neviem si to vynachvalit.....ale ked sa napr. opytas tunajsej helly, tak ta jej je uz zapadnuta prachom davno a nechce o nej uz ani pocut. nazory su rozne...moj je ten.....vyborna vec.
21. 9. 2008 21:02
21. 9. 2008 20:21
11. 6. 2008 08:41
10. 6. 2008 22:44
10. 6. 2008 22:31
10. 6. 2008 22:21
5. 5. 2008 23:44
www.pelia.sk/tov-domaca-pekaren-domo-b-3650/
Takze keby som si kupovala pekaren teraz, tak si kupim tuto...samozrejme by som urcite patrala na roznych forach po tom, ci nie je kazova, aky ma servis, pytala by som sa ludi co ju maju, ako su s nou spokoj. Teraz som tak narychlo, nasla vyjadrenie, ze majitelka za dva mesiace ju mala pokazenu 3x ...no ale to bolo len jedno vyjadrenie....to si musis uz rozhodnut sama
5. 5. 2008 20:50
5. 5. 2008 10:30
5. 5. 2008 09:04
Pokud vím, pekárna se sklopným hákem je jen jedna a pekárna, která má na výběr jednu nebo dvě nádoby jsou asi taky max. 2 typy. Hodně se píše, že ETA je poruchová, ale podle mě je to proto, že ji má hodně zákazníků. Logicky - čím víc lidí ji má, tím se ví o více poruchách.
5. 5. 2008 08:44
V kazdom pripade, ja keby som kupovala pekaren teraz, tak by som mala dve zasadne kriteria....aby mala sklopne haky a aby sa v nej dalo urobit cesto z viac ako pol kila muky....teda velkost nad 1kg. Mozno by som pouvazovala aj nad tymi odelenymi zasobnikmi....tym by som nemusela kupovat velkost nad 1 kg. No a musis samozrejme uvazovat aj nad velkostou pristroja ako takeho....ci mas na nu miesto v kuchyni, ci ju budes stale odkladat a vykladat a tak...rataj s tym, ze je to velka vec a dost neskladna. no a podla tychto kriterii by so si teda vybrala znacku. Niekde som citala, ze so sklopnymi hakmi je len jeden typ....ale nepatrala som, ci je to pravda, lebo je to pre mna irelevantne...kedze moje pekarne nemaju ani pol roka. Skoda, ze mi nevedel nikto poradit, ked som si ich kupovala.
5. 5. 2008 08:14
4. 5. 2008 10:04
Předchozí 1 … 45 46 47 48 49 Další