Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 10 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas se znovu zbytkovalo, nejak toho vzdy…“ hazel, před 5 hodinami
„Nadja: ne, Nadi, to je udělaná marináda a 2x potřené.“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„tara23: jj, má sílu. Já ji mám ve formě rosolu.“ Nadja, před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
26. 7. 2019 04:36
23. 7. 2019 13:43
6. 2. 2016 00:00
5. 2. 2016 20:55
5. 2. 2016 18:13
5. 2. 2016 15:04
4. 2. 2016 21:51
4. 2. 2016 21:37
4. 2. 2016 20:15
15. 1. 2016 10:09
14. 1. 2016 15:44
14. 1. 2016 08:48
Máme moc rádi tlačenku, děláváme jí více kusů najednou, ale vše jen v malých (krátkých) nožkách. Zamraženou pak vytáhneme, celou krátkou tlačenku v hrnci s teplou vodou ohřejeme do tekutého stavu, pak vytáhneme a necháme znovu ztuhnout - je jako čerstvá, i ukrojené plátky drží pevně a pružně.
Až budeš dělt sulc, zkus si to na jednom kousku
My už to tak děláme pár let.
14. 1. 2016 07:15
14. 1. 2016 06:24
Ale jasně, když to i tak máš rád, není co řešit
14. 1. 2016 06:01
Nadja:Já osobně zkušenost se zmražením nemám, ale syna kamarád ho do mrazáku dává, říká že po rozmražení ho znova pováří a pak nechá ztuhnout,prý je jako čerstvě udělaný, no nevím, já bych to nezkoušela.Já když ho mám víc, tak ho zavařím, ale zdá se mě že už to není ono.
1 2 Další