Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Nadja, 30. 8. 2025 08:02
„Komentáre k receptom“ veronika_straka, 27. 8. 2025 05:25
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas bude ryba, brambory a salat z kaderavku…“ hazel, před 1 hodinou
„Julia Oskerova: Juli inspirovala jsi mě a hodně 😁. Už jsem…“ tara23, před 7 hodinami
„Dobrý deň želám dievčatá. U mňa dnes sumček a k nemu…“ Julia Oskerova, před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
26. 7. 2019 05:36
23. 7. 2019 14:43
6. 2. 2016 01:00
5. 2. 2016 21:55
5. 2. 2016 19:13
5. 2. 2016 16:04
4. 2. 2016 22:51
4. 2. 2016 22:37
4. 2. 2016 21:15
15. 1. 2016 11:09
14. 1. 2016 16:44
14. 1. 2016 09:48
Máme moc rádi tlačenku, děláváme jí více kusů najednou, ale vše jen v malých (krátkých) nožkách. Zamraženou pak vytáhneme, celou krátkou tlačenku v hrnci s teplou vodou ohřejeme do tekutého stavu, pak vytáhneme a necháme znovu ztuhnout - je jako čerstvá, i ukrojené plátky drží pevně a pružně.
Až budeš dělt sulc, zkus si to na jednom kousku
My už to tak děláme pár let.
14. 1. 2016 08:15
14. 1. 2016 07:24
Ale jasně, když to i tak máš rád, není co řešit
14. 1. 2016 07:01
Nadja:Já osobně zkušenost se zmražením nemám, ale syna kamarád ho do mrazáku dává, říká že po rozmražení ho znova pováří a pak nechá ztuhnout,prý je jako čerstvě udělaný, no nevím, já bych to nezkoušela.Já když ho mám víc, tak ho zavařím, ale zdá se mě že už to není ono.
1 2 Další