Jaky je rozdil v pouziti hladke a polohrube mouky??
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 9 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 14 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ tara23, 28. 10. 2025 12:16
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas se znovu zbytkovalo, nejak toho vzdy…“ hazel, před 10 hodinami
„Nadja: ne, Nadi, to je udělaná marináda a 2x potřené.“ MarcelaPa, před 12 hodinami
„tara23: jj, má sílu. Já ji mám ve formě rosolu.“ Nadja, před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
6. 9. 2017 17:05
6. 9. 2017 16:28
Odkaz na apetiton line mel pekne vysvetleni o pouzivani ruznych druhu mouk.
Na knedliky ma byt jenom hruba mouka. Tak mam aspon vymluvu pro mne knedliky moc nejdou kdyz
pouzivam jenom hladkou mouku.
6. 9. 2017 16:25
je jako polohruba, ale uz jem ji dlouho v obchodech nevidela.
Zkusim pridal krupicku :)
5. 9. 2017 18:25
5. 9. 2017 13:40
https://www.bende.com/
https://www.slovczechvar.com/?page=20&category=1&s...
http://www.jmimport.com/
Neco o moukach je zde:
http://www.viviente.cz/druhy-mouky-aneb-co-jste-o-...
http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=2313
http://www.apetitonline.cz/tipy-triky/4298-otazka-...
https://www.labuznik.cz/diskuse/da-se-polohruba-mo...
http://recordingvoices.blogspot.cz/2011/10/vltava-...
5. 9. 2017 10:50
ziji u USA a polohruba mouka se tady moc neni.
Kdyz pecu tak pouzivam hladkou mouku a zda se to byt dobre.
Zajimalo by me jestli nekdo vi jaky je rozdil v pouzivani hladke a polohrube mouky.
Jestli testo lepe nakyne nebo se mene lepi atp.
Treba i odkaz na nejakou knihu nebo web stranku kde je to vysvetlene.
Dekuji