Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí maso

Pracuji v obchodě, takže v den dovozu masa si ho odnesu domů a zpracuji nebo zamrazím.

Grawe: 1. že maso z kuřete bylo čerstvé, je ničím nepodložený předpoklad. Maso je čerstvé, jenom když víte přesně, kdy běhalo po dvoře! Kdy bylo usmrceno a kdy vložené do hrnce. :-D
2. Proto maso z kuřete z obchodu spotřebujte ihned po donesení domů a uvaření.
3. Proto není rozumné mrazit ani kuřecí vývar, po ohřátí to změní chuť. U kuřat z obchodu. :-((
4. Pokud je jenom malinká šance, že se vám podaří nějakého chovatele ukecat, aby vám prodal čerstvé kuře, kupte jich víc a dejte okamžitě do mrazáku! S takovým kuřetem druhý den, žádný problém s pachutí nebude!

Ahoj. Včera jsem dělala těstovinovou směs s kousky kuřecího masa. Maso bylo čerstvé, nezapáchalo a po uvaření bylo výborné. Ovšem dost toho zbylo a dala jsem to do lednice. Dnes jsem si nandala porci a maso mělo zvláštní pachuť(nestalo se mi to poprvé, že na druhý den měly kuřecí kousky zvláštní chuť) Nevíte čím to může být? Je to zkažené? Dá se tomu předejít, abych nemusela třeba rizoto vařit jen na jeden den ale vydrželo i do druhého dne? Díky za odpovědi

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli