Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jajajajaapaja, před 17 minutami
„PAMĚŤ“ DavidF, před 15 hodinami
„Recept na piškot“ Veronika.Hrozna, 11. 10. 2025 14:09
Poslední příspěvky
„Jajajajaapaja: kdopak to ví? 😃“ Nadja, před 9 hodinami
„Nadja: asi jsou chovány tam, kde dostávají jen rostlinou…“ Jajajajaapaja, před 10 hodinami
„Veronika.Hrozna: také mi byla divná vege křepelka, tak…“ Nadja, před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
12. 11. 2009 13:55
8. 7. 2009 05:53
7. 7. 2009 14:33
7. 7. 2009 14:21
7. 7. 2009 14:09
...aspoň sa národy zblížia...
...po pochopení slov. spojenia...
7. 7. 2009 14:06
7. 7. 2009 14:02
7. 7. 2009 14:01
no allis tak myslim, ze sa ta parkrat na nieco opytam...manzel je za jedlom z woku ako divy...zatial som robila iba dve jedla...v mnochych jedlach sa pouziva omacka zo zltej alebo ciernej fazule. ja nemam problem si ju zohnav tu v mnichove...lenze neviem ako je to v cechach. pri tych prvych dvoch receptoch som sa snazila hned s vlozenim receptu vlozit aj odkazy na internetovy obchod, kde si mozu popripade suroviny objednat...ale ta omacka...to je mrtva voda...
7. 7. 2009 13:59
7. 7. 2009 13:57
Tejaji způsob mě láká, asi to někdy vyzkouším, až nebudu vědět co roupama
7. 7. 2009 13:56
7. 7. 2009 13:51
7. 7. 2009 13:48
Dávala som všetky bylinky aj čaj v pomere 1:1:1. Skúšala som menší kúsok, tak som dávala po 3 čajové lyžičky, také kopcovitejšie.
7. 7. 2009 13:46
10-15 minút a prevonia to, tymián aj bazalka sú dosť aromatické.
7. 7. 2009 13:45
Allis, skúšala si to naozaj bol dlho pach? Podľa Teba robiť to alebo nerobiť v paneláku?
Ďakujem za odpoveď!
1 2 3 Další