Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky

Karbanátky jsou klasikou, se kterou se setkáte v různých obdobách po celém světě. Máme pro vás recept na poctivé české karboše, které zvládnete levou zadní. Pokud je chcete mít jako od maminky, uvařte k nim jemnou bramborovou kaši a nezapomeňte na kyselou okurku.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

21. 3. 2008 23:17

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 620 kJ / 1 343 kcal
Bílkoviny95,44 g
Tuky83,95 g
Vláknina6,32 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 634 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy48,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Petra Dvor.

9. 4. 2021 19:15

Dobrý den, přidávám fotečku. Jsou výborné. Zmizeli rychle:-)

Eva

12. 7. 2014 20:06

:yes::yes::yes:je to vyborny a super:yes::yes::yes:

Luboš

11. 5. 2013 09:35

Jsou výýýýýýborny:yes:

karelfodor

12. 10. 2011 12:05

:-?Česnek nevidim:-8

Kuba

3. 8. 2011 13:34

kdo se snaží napravovat druhé v jejich chybách, ten má svých až nad hlavu :) díky za inspiraci dnes si je udělám k snídani a obědu zároveň ;)

eva hubova

10. 8. 2010 14:48

:-p:yes:+3

skypp

14. 6. 2010 17:11

nemá to chybu já si je dělám jako svačinu do práce a ten komu to nechutná tak at se jde napást:-D:-D:-D

habruna

20. 5. 2010 08:44

možná karbanátky umíš ale do školy jsi asi děvenko nechodila:no:

Vlastimil Mitrovský

3. 2. 2010 14:36

No 15 letá holka by to mohla mít bez těch strašných hrubek!
do mísy
rohlíky změkly atd.!

Niki

18. 1. 2010 17:16

ňam :-))

Kikča

1. 11. 2009 12:40

Ahoj co zksuit tenhle recept:Do mísi si dáte 4-5 rohlíku s mlíkem podle potřeby rohlíku kolik máte masa.Necháte rohlíky aby změkli.Potom tam přidáte maso dále vajčko potom si osmažítě do zalotva cibulku a přidáte jí tam(bez oleje).Potom přidáte česnek,majoránk,koření na mleté maso a nakonec strouhanku.Tyto infredience si všechny zamícháte dohromady.Když to máte hotoví začnete dělat placičky tlustéasi 1 nebo 2cm.dlouhé jako vaše ruka.

Ingredience:500g masa,4-5 rohlíků,hrnek nebo hrnek a půl mléka,1vejce,2 cibule,2-3stroušky česneku,hrst majoránky a trochu koření na mleté maso.

Vyzkoušejte nemáte co ztratit jsou výborný..;-)
Psala 15 letá holka..ahoj dobrou chuť vám přeji:-K

tom

1. 6. 2009 22:59

...a co česnek,bez něj to není ono!

verrronique

5. 5. 2009 10:55

vybusna: Tak to je potom sekana, ne? :-D

Long-Ee

4. 5. 2009 12:38

a jak dlouho se smazej to uz nenapisete, tak ja to tam necham 3 hodiny, jo?:D

kubabaaaaa

1. 10. 2008 11:10

ten recept jsem udelal a je lepsi nez jsem delal drive :-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanátky karbanatky z mletého masa recept karbenátky recepty z mletého masa karbenátky recepty z mletého masa vepřového karbenatky karbanátky recept karbanatky z mleteho karbanátky z mletého masa karbanatky z mleteho masa recept na karbanátky karbanatek recept recept karbanátky karbanátek veprove karbanatky karbenátek karbenátky recepty recept na karbanátky z mletého masa recepty karbanatky karbanátky z vepřového mletého masa karbanátky z vepřového masa

Suroviny: maso mleté, cibule, mouka hladká, strouhanka, vejce, koření do mletého masa, sůl

TopRecepty.cz

Karbanátky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7rA