Co dnes uvařit?
Jde mi o to aby byly křehké a křupavé. Proto po vyzkoušení všech možných receptů na škvarkové placky, dělám už asi 10 let placky podle Pawlovské. Jsou nejlepší které jsem kdy ochutnala
Je v nich taky zakysanka jako v pagáčích. proto mi lákají vyzkoušet
Porad jaké mám zkusit , děkuji
Ted jsem udělala pomazánku na jednohubky. Ještě si předvařím koleno a večer naložím maso na svíčkovou. .
A tím budu mít přípravy na zítra a Nový rok hotové.
Beru to podle našich, ti každý podzim nakládali 25kg zelí. Vydrželo ve sklepě až do jara. Maminka dbala, aby bylo potopené ve vlastní štávě a měla ho zatížené.
Tak jsem ho v kyblíku upěchovala, dala na něj talířek a zatížila. Venku je zima,, tak ho mám na balkoně.
Věřím že vydrží. Manžel je diabetik, kysané zelí snižuje cukr, tak mu v nejhorším případě naordinuji denně mističku
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Videorecepty“ Masajaro, 25. 7. 2024 18:12
Poslední příspěvky
„Anna Kocikova : Anička všetko najlepšie k dnešným meninám,…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Dobrý večer dievčatá, až teraz som došla k PC. Máme za…“ Julia Oskerova, před 6 hodinami
„Přeji hezký večer Vepřové plátky na zelenině všem…“ Anna Kocikova, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dokonalá chuť Itálie: Víte, proč má salát caprese barvy italské vlajky a jak se správně dělá?
Nejsnadnější koláč na světě: Zkuste britský crumble a už nebudete chtít nic jiného
Pěstujeme i bez bez zahrady aneb Zelenina z truhlíků. Teplomilné lilky potřebují slunce a hodně živin
Polévka šup-šup
savlinka
Hodnocení receptu je 5,0 (27×)