Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 minutami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 3 hodinami
„Užitečný dárek“ MarcelaPa, 4. 11. 2024 20:13
Poslední příspěvky
„hazel: Stáni, to bych udělala. Z farmy bude moc dobrá a…“ MarcelaPa, před 20 minutami
„hazel: Stáňo, pokud máš možnost, tak neváhej; určitě vám…“ Nadja, před 1 hodinou
„Hezky nedelni vecer, u nas brambory kysele zeli a manzel…“ hazel, před 3 hodinami
6. 2. 2024 14:39
6. 2. 2024 14:37
Právě kvůli rozblemcanosti bych knedlíky nikdy vařené hotové nekoupila.
V létě když jsou jahody tak dělám i kynuté knedlíky s jahodovou omáčkou. Neplním je, protože se do knedlíku vejde jen jedna jahoda . Takhle je všichni milují až na mě , Já mám radši knedlíky s vajíčkem a jahodový pohár..
Manžel má kynuté knedlíky pořád nejraději, bramborové jeden čas vůbec nejedl
6. 2. 2024 14:11
K večeři manžel připraví tatarák s topinkami.
20240206_133909.jpg
6. 2. 2024 12:43
6. 2. 2024 12:32
6. 2. 2024 12:29
aktin.cz/ceske-houby-susene-houby-lesni-smes/30-g-38327
houby-susene.png
6. 2. 2024 12:16
6. 2. 2024 12:15
6. 2. 2024 12:13
6. 2. 2024 12:09
6. 2. 2024 11:44
Jako sváteční jsme mívali ve vodě nebo na páře vařené malé kulaté knedlíky z housek či rohlíků, mléka, vajíček, másla, s minimem mouky - a to byly sváteční knedlíčky k zající na smetaně nebo ke svíčkové a krájely se jen na poloviny.
6. 2. 2024 11:34
houby-mrazene.png
6. 2. 2024 10:41
6. 2. 2024 10:36
6. 2. 2024 10:36
Předchozí 1 … 165 166 167 168 169 … 2479 Další