Texaska pikantni pecene

Karolina Kuchař:

Hovězí maso 18 názorů

57

Suroviny

Texaská pikantní hovězi plec:
1 kg hovězí plec
http://www.beefretail.org/deImagesBR/BeefRawCut/Chuck/1080Pot%20Roast%20Bnls.jpg
1 lžáce oleje
1/2 hrnku kečupu
1/2 větší cibule na hrubo nakrajet
1/2 lžičky práškové hořčice
1/2 lžičky chili prášku a nebo palivé papriky
1 hrnek vody
1/2 zelené papriky nadrobno rozsekané
1 rozetřený stroužek česneku
1 lžíce hnědého cukru
sůl
pepř
(Na oleji osmazime maso na obou stranach, v misce smichame vse ostatni.
Maso dame do pekacku nebo hrnce, ktery ma poklicku a je dobry na peceni, zalijeme omackou.
Troubu rezehrej na 175 C a vloz pekacek s masem, prikrytym bud poklici a nebo alum. folii na 3 hodiny a nech dusit/peci.
Podavej s osmazenym bramborem a zelene fazolky.)
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. postup uveden u ingredienci

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Texaska pikantni pecene

  • Iriska Iriska

    Mně se to otevřelo. Je tam krásný růžový kus hovězího masa

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Ten odkaz jsem nemohla otevřít,tak nevím co tam chybělo,ale šoupla jsem to do tlakáče a bylo to :-p:-p:-p:-p

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Myslím, že ta pasta se jmenuje SIDOL

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Ašina: existuje čistící pasta určená specielně na mosaz, poptej se v drogeriích;-)

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Ašino, já mosazné věci čistila citronovou šťávou se lžící solí, nechala zaschnout a opláchla, nebo kečupem, anebo se dají v drogerii koupit jemné "drátěnky" na hliník, název si už nepamatuji (jsou to takové slisované polštářky napuštěné nějakou čistící pěnou),které se sice nesmí namočit do vody, pouze smočit předmět a kterými se dají krásně vyčistit a vyblejskat např. hliníková kolečka pod hořáky na plyn. sporáku. Vyčistila a vyleštila jsem tím i mosazný hmoždíř. Nejsem si ale jista, jestli by s tím šla vyčistit zapečená bábovka. Na to existují firmy na čištění.

    Odpovědět

  • Ašina Ašina(neregistrovaná)

    Děvčata, asi máte na mysli hmoždíř v tom se drtí semníka paličkou. Já v něm drtím koření do vánočních perníčků, ale dá to dost práce. Mám 2 mosazné a 1 železný. Nemáte některá tušení čím se vyčistí mosazná forma na bábovku. Dík za radu A.H.

    Odpovědět

  • Karolina Karolina(autorka receptu)

    ja si myslim,ze praskova se da nahradit plnotucnou nebo tak nejakou horcici, ja bydlim v Us ale take nekdy experimentuji a nahrazuji,zdravim kucharinky ze vsech koutu sveta...

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Hledala jsem práškovou hořčici na netu a dočetla jsem se, že se dá připravit rozmícháním semínek se studenou vodou na hladkou pastu :-) Tak proč to nazývají práškovou? :-) Ale v tom případě si myslím, že stačí semínka rozemlít v hmoždíři.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    ale ked tak premyslam....ja by som to horcicne semienko asi nedrvila...nechala by som ho v tych gulickach

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    jana r....jeda...neviem si spomenut po cesky ako sa to....je to taka nadoba vyssia a vsype sa tam korenie a takou tazkou tyckou sa to korenie v tom drvi....hmozdir:-?...alebo tak nejako

    Odpovědět

  • jollka jollka

    Taky jsem si to myslela rozemlít hořčičný semínko:-8:yes:

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    vybusna, máš na mysli-mražák? V mražáku zmrazit a pak rozdrtit?

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    podla mna sa da praskova horcica ziskat tak, ak rozdrvite v maziariku horcicne semienko...ale je to len moj typ

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Světlano, podle slov bez háčků a čárek, si taky myslím, že není Karolína tady od nás.;-)

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No, to se mi móóc líbí!! Joli, myslím, že se nic nestane, když dáš klasickou hořčici, když Mexiko, tak asi pikantnější. Takové dobrůtky já můžu a na hovězí toho zas tak moc není. Ještě se mrknu na ten odkaz, co nám Karolina nechala, co tam najdu, ale tohle jídlo určitě založím mezi oblíbené;-) +

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: čištění hliníku recept jak vyčistit mosazný hmoždíř jak vyleštit mosaz jak vyčistit mosaz cim vycistit mosaz jak vyčistit hliník čím vyleštit mosaz prášková hořčice čím vyčistit hliník jak vyčistit hmoždíř čistit mosaz pečená hovězí ohánka vyčistit hliník čím čistit mosaz čištění hmoždíře čím vyčistit hmoždíř jak vyleštit hmoždíř pečené hovězí maso jak čistit mosaz vyleštit mosaz

Zapomněl/a jsem heslo