Texaska pikantni pecene

Karolina Kuchař:

Hovězí maso 18 názorů

57

Suroviny

Texaská pikantní hovězi plec:
1 kg hovězí plec
http://www.beefretail.org/deImagesBR/BeefRawCut/Chuck/1080Pot%20Roast%20Bnls.jpg
1 lžáce oleje
1/2 hrnku kečupu
1/2 větší cibule na hrubo nakrajet
1/2 lžičky práškové hořčice
1/2 lžičky chili prášku a nebo palivé papriky
1 hrnek vody
1/2 zelené papriky nadrobno rozsekané
1 rozetřený stroužek česneku
1 lžíce hnědého cukru
sůl
pepř
(Na oleji osmazime maso na obou stranach, v misce smichame vse ostatni.
Maso dame do pekacku nebo hrnce, ktery ma poklicku a je dobry na peceni, zalijeme omackou.
Troubu rezehrej na 175 C a vloz pekacek s masem, prikrytym bud poklici a nebo alum. folii na 3 hodiny a nech dusit/peci.
Podavej s osmazenym bramborem a zelene fazolky.)
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. postup uveden u ingredienci

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Texaska pikantni pecene

  • Iriska Iriska

    Mně se to otevřelo. Je tam krásný růžový kus hovězího masa

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Ten odkaz jsem nemohla otevřít,tak nevím co tam chybělo,ale šoupla jsem to do tlakáče a bylo to :-p:-p:-p:-p

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Myslím, že ta pasta se jmenuje SIDOL

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Ašina: existuje čistící pasta určená specielně na mosaz, poptej se v drogeriích;-)

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Ašino, já mosazné věci čistila citronovou šťávou se lžící solí, nechala zaschnout a opláchla, nebo kečupem, anebo se dají v drogerii koupit jemné "drátěnky" na hliník, název si už nepamatuji (jsou to takové slisované polštářky napuštěné nějakou čistící pěnou),které se sice nesmí namočit do vody, pouze smočit předmět a kterými se dají krásně vyčistit a vyblejskat např. hliníková kolečka pod hořáky na plyn. sporáku. Vyčistila a vyleštila jsem tím i mosazný hmoždíř. Nejsem si ale jista, jestli by s tím šla vyčistit zapečená bábovka. Na to existují firmy na čištění.

    Odpovědět

  • Ašina Ašina(neregistrovaná)

    Děvčata, asi máte na mysli hmoždíř v tom se drtí semníka paličkou. Já v něm drtím koření do vánočních perníčků, ale dá to dost práce. Mám 2 mosazné a 1 železný. Nemáte některá tušení čím se vyčistí mosazná forma na bábovku. Dík za radu A.H.

    Odpovědět

  • Karolina Karolina(autorka receptu)

    ja si myslim,ze praskova se da nahradit plnotucnou nebo tak nejakou horcici, ja bydlim v Us ale take nekdy experimentuji a nahrazuji,zdravim kucharinky ze vsech koutu sveta...

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Hledala jsem práškovou hořčici na netu a dočetla jsem se, že se dá připravit rozmícháním semínek se studenou vodou na hladkou pastu :-) Tak proč to nazývají práškovou? :-) Ale v tom případě si myslím, že stačí semínka rozemlít v hmoždíři.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    ale ked tak premyslam....ja by som to horcicne semienko asi nedrvila...nechala by som ho v tych gulickach

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    jana r....jeda...neviem si spomenut po cesky ako sa to....je to taka nadoba vyssia a vsype sa tam korenie a takou tazkou tyckou sa to korenie v tom drvi....hmozdir:-?...alebo tak nejako

    Odpovědět

  • jollka jollka

    Taky jsem si to myslela rozemlít hořčičný semínko:-8:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    vybusna, máš na mysli-mražák? V mražáku zmrazit a pak rozdrtit?

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    podla mna sa da praskova horcica ziskat tak, ak rozdrvite v maziariku horcicne semienko...ale je to len moj typ

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Světlano, podle slov bez háčků a čárek, si taky myslím, že není Karolína tady od nás.;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    No, to se mi móóc líbí!! Joli, myslím, že se nic nestane, když dáš klasickou hořčici, když Mexiko, tak asi pikantnější. Takové dobrůtky já můžu a na hovězí toho zas tak moc není. Ještě se mrknu na ten odkaz, co nám Karolina nechala, co tam najdu, ale tohle jídlo určitě založím mezi oblíbené;-) +

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo