Co dnes uvařit?
Ja jeste stale moc nevarim. Delam ovesne livance, a cesnekovou polevku.. Kuraci polevka jiz je snedena.
Mate pekne jidelnicky
Simona Skolakova: také jsem přemýšlela o bramborácích, ale Petr je moc nemusí, tak nevím, zda je bude chtít. Já bych si je dala. Dnes mám kuřecí játra, tak z části udělám játrovou rýži do polévky a zbytek hodím na pánev:
K večeru bude dělat bramboráčky ty výhradně u nás dělá muž,dělá je bez mouky na lívanečníku a už nedělal snad půl roku,tak jsem mu říkala,že by mohl dnes udělat,říkal to je dobrý nápad,tak se těším
K večeři bude vajíčkový salát, upekla jsem k němu krucánky
Nemám je tak hezké jak na originál fotce, ale jsou výborné
Tenhle víkend ještě nic sladkého nepeču, všichni jsou ještě přeslazeni z vánoc
Stáničko,ať je manželovi lépe a lépe
Topinky s pikantními syrečky
Hodnocení receptu je (15×)
Právě jsme se vrátili ze setkání - měla jsem svoji oblíbenou rybu, tentokrát po sečuánsku s rýžovými nudlemi.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 5 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ pavlina.simr, před 9 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 9. 10. 2024 16:39
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadie, ja se pamatuji , ze jsme jako deti s babickou…“ hazel, před 5 hodinami
„Nadja: Nadie , zajimavy clanek, nekdy by clovek musel menit…“ hazel, před 5 hodinami
„Dobry den, u nas je dnes hodne podzimni den, zima, dokonce…“ hazel, před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pepa Nemrava dělá vlašák podle normy z roku 1976 a v rozhovoru přiznal, proč už hubnutí neřeší a do MasterChefa by znova nešel
Retro okénko: Husí krev v konzervě stála 6 Kčs. Nejlepší byla na cibulce a připravovala se z ní i prdelačka
Cizrnové křupky z trouby chutnají jako ochucené oříšky. Výsledná křupavost se mění dobou skladování
Játra velice chutná a rychle připravená
Nadja
Hodnocení receptu je 4,8 (10×)