Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

hazel: Stáničko jsi stále v jednom kole,užila sis dětiček udělala jim radost s vařením na přání a dnes svatba ,tak super!!!!A počásko máte krásné tady naopak je škaredě prší a docela ziminka už musíme topit.:-K

Dobrý večer :-), my dnes dojedli cuketník, udělala jsem k němu rajčatový salát. Na odpoledne a k snídani jsem upekla podzimní makovník s hruškami. K večeři byly tousty.

Hezky sobotni vecer.
Ja dnes nevarim za chvili odjizdime na svatbu. Zeni se syn nasich znamych. Den maji jak malovany, plny slunicka a kolem 16 stupnu.
Verko, celych 12 dni jen slunicko a okolo 20 stupnu, krasne. :-K:-K:-K

hazel: Stáni, tak jsi si návštěvu u dcery krásně užila, pěkná i když pracovní dovolená :-K.
Doma si odpočineš, počasí za moc nestojí, teda aspon v Česku. Klasické pošmurné podzimní počasí

Zdravím, u nás dnes kulajda a bleskové řízky tady z TOPEK, bramborová kaše a rajčatový salát<3:-K

Hezký i když deštivý a mlhavý den. Dnes zeleninová polévka, cuketové řízky, brambory a jablíčkový kompot. Ke kávě jablečný štrůdl jen z listového těsta, zítra bude kachna, cuketové zelí a hrníčkový knedlík :-K

Hezký den:-Kdnes žampionová krémová polévka a dojídalo se ze včera krůtí dnes s rýží;-)

Jana Pá: 👍🤣
Pěkný podvečer, :-) u nás je taky celý den zamračeno, mlhavo a mokro, prostě klasický podzim. Dnes k obědu jsem udělala cuketník a k němu jsme si vzali okurku. K svačině domácí čokoládový termix. K večeři vejce.

Hezky vecer,
tak jsem doma, dnes bude u nas zeleninova polevka a brambory s tvatohem. Desert manzel koupil na privitanou domu, boruvkovy kolac, a tak bude jeste dnes.
Mela jsem peknych 12 dni. Uzila jsem si deti, krasne pocasi, navarila jsem co jsem slibila a co si prali. Jsem ale take jiz rada doma.
Vidim ze JanaPa je jiz zase zde. Rada Te vidim Jani, moc jsem myslela na Vas vsechny, a jsem rada ze jste to ve zdravi prezili. Je to tezke si to predstavit, ale tu hruzu ukazovali zde, a sel me mraz po zadech. Hezky odpocivej.
Dobrou chut vsem co prave vecerite:-K:-K:-K:-K

Jana Pá: Jani:-D:-Dtvůj humor už mi táák chyběl;-)
Dobře jsi navařila:yes:<3

u nás dnes krůtí na paprice, těstoviny polévka z kuřecího masa a nudle, zítra už brambor. salát a pak uvidíme, řízek nebude, když tak přírodní i když může být holandský - to vše už mám doma, a dnes už mám volno a jdu směr pelech, u nás jen prší a je tma .....asi se bude sexovat :-O myslím v televizi :-K

Dobrý deň dievčatá. U nás, po včerajšej prestávke znova zamračené a prší. Upiekla som kuracie stehná s ryžou. Tiež som rozmrazila pečienky, ale kuracie, pár som ich dala piecť s kuraťom a zvyšok použijem na pečeňové knedličky. Polievku som nerobila, tak pôjdu do mrazáka a ich čas príde;-). Keď už bola rozohriata rúra šupla som tam ten najjednoduchší čučoriedkový koláč. Kamarátka príde na čaj, pochutí si. Užívajte deň :-*.

Hezký den:-Kdnes krupičková polévka a krůtí plátky na žampionech s bramborem;-)

Zdravím, dnes u nás k obědu vepřová játra - luxusní:-K<3, tady z topek. Už jsem je vařila několikrát. Recept u nás zdomácněl. Tentokrát byly s rýží a okurkovým salátem<3.
Protože jich bylo dost, nabídla jsem je zetovi a aby to nebylo dceři, která játra nejí líto. Uvařila jsem ještě trošku rizota, když už jsem vyndala rýži.
Až ted v poledne pojedou pro děti, zastaví se pro oběd. Maj oba tenhle týden dovolenou;-)

Věruško v dobrém ti závidím:-*Mám ještě v zásobě trošku sušených pod maso,ale šetřím:-8
Janičko,mě každý rok posílala velký balík sušených hřibů Jituška hosta a myslím,že nejen mi:-KTo pak bylo vařeníčko po celý rok:-8Moc mi chybí její telefonáty i komentáře;-(Byl to přímý a zlatý člověk:-K
Marcelko tu burratu jsem si musela dát do google a vím že by mi tento sýr moc chutnal:-Q
Plátky na libečku prý byly dobré:-)Já jsem si dala jen šťouchané brambory se šťávou:-8
Přeji všem hezký večer:-K

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek