Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, zase takovy uplakany den, tak poctive varim. …“ hazel, před 4 hodinami
„Hezký den, u nás dnes krémové rizoto a kyselá okurka 😋 …“ tara23, před 15 hodinami
„Hezký den dnes dršťková polévka od řezníka a těstoviny se…“ Simona Skolakova, před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
31. 1. 2010 18:29
31. 1. 2010 17:46
31. 1. 2010 17:21
31. 1. 2010 17:19
Tuhle ale neznám,já myslela taky tu sibiřskou
31. 1. 2010 17:15
31. 1. 2010 16:42
Vňať ( pierka ) sa orezujú ako u pažitky a stále to dorastá. Je to vyložene na vňať, cibuľa sa nekonzumuje, ostáva stále v zemi.
31. 1. 2010 16:30
31. 1. 2010 15:36
31. 1. 2010 15:25
31. 1. 2010 15:16
31. 1. 2010 15:07
30. 1. 2010 11:50
Pažitka - je lepšie poprosiť niekoho o trs zo záhrady ako sa snažiť vypestovať zo semienok.
Cibuľu na pierka - popýtaj sa niekde po okolí, cibuľu ti určite ten, kto má, dá rád. Je mrazuvzdorná, orezuješ pierka ako pažitku a stále dorastajú.
Tymián - vysievam v marci, zahrniem tenkou vrstvou hliny a rosím vodou ( postrekovačom ) , kým nevyklíči, aby som nevyplavila semienka.
Rovnako aj bazalku, kupujem ale klasickú, fialová nie je tak voňavá.
Šalvia - rovnako.
Pestujem podľa počasia na balkóne do novembra, potom dávam na chodbu, vydržia ešte v decembri. Potom ich orežem a vysuším.
Hnojím málo, skoro vôbec, na jar premiešavam starú zeminu s novou.
30. 1. 2010 09:07
Předchozí 1 2