Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 9 hodinami
„Mleté maso “ Veruncicka, 4. 9. 2025 21:05
„Přání a gratulace“ mika59, 4. 9. 2025 19:35
Poslední příspěvky
„Hezký den, sice je jen 18 stupnů, ale slunečno, dneska jsem…“ tara23, před 15 minutami
„Dobry vecer , u nas byla kureci polevka , a vajickova…“ hazel, před 9 hodinami
„Pohodový večer všem. Včera jsme dojedli zapečené brambory…“ Nadja, před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
31. 1. 2010 19:29
31. 1. 2010 18:46
31. 1. 2010 18:21
31. 1. 2010 18:19
Tuhle ale neznám,já myslela taky tu sibiřskou
31. 1. 2010 18:15
31. 1. 2010 17:42
Vňať ( pierka ) sa orezujú ako u pažitky a stále to dorastá. Je to vyložene na vňať, cibuľa sa nekonzumuje, ostáva stále v zemi.
31. 1. 2010 17:30
31. 1. 2010 16:36
31. 1. 2010 16:25
31. 1. 2010 16:16
31. 1. 2010 16:07
30. 1. 2010 12:50
Pažitka - je lepšie poprosiť niekoho o trs zo záhrady ako sa snažiť vypestovať zo semienok.
Cibuľu na pierka - popýtaj sa niekde po okolí, cibuľu ti určite ten, kto má, dá rád. Je mrazuvzdorná, orezuješ pierka ako pažitku a stále dorastajú.
Tymián - vysievam v marci, zahrniem tenkou vrstvou hliny a rosím vodou ( postrekovačom ) , kým nevyklíči, aby som nevyplavila semienka.
Rovnako aj bazalku, kupujem ale klasickú, fialová nie je tak voňavá.
Šalvia - rovnako.
Pestujem podľa počasia na balkóne do novembra, potom dávam na chodbu, vydržia ešte v decembri. Potom ich orežem a vysuším.
Hnojím málo, skoro vôbec, na jar premiešavam starú zeminu s novou.
30. 1. 2010 10:07
Předchozí 1 2